E-learning: Kort en krachtig overtuigen

4 out of 5

13 mensen hebben deze training beoordeeld

 • Duur 6 delen
 • Bedrag € 149 ex. Btw
 • Locatie Online
 • Deelnemers 1
 • Extra E-learning

Leer hoe jij kort en krachtig kunt overtuigen
in deze e-learning

Denk jij regelmatig ‘had ik dat nou maar gezegd’ na afloop van een vergadering of gesprek met een klant? Of heb je het gevoel dat je niet gehoord wordt tijdens de momenten waarin je jouw ideeën naar voren brengt? Als dat herkenbaar is, is onze e-learning kort en krachtig overtuigen iets voor jou. We geven je praktische handvatten om die momenten wél aan te grijpen en overtuigend te spreken in allerlei werksituaties, online en offline.

Wil jij jouw overtuigingskracht vergroten?

Ben je ervan overtuigd dat je alle kennis in huis hebt, maar lukt het je toch niet om je gesprekspartner enthousiast te maken voor jouw plan? Of dwaalt jouw publiek af als je aan het spreken bent? Dat is een vervelend gevoel, en je bent zeker niet de enige professional die daarmee worstelt. Het goede nieuws is dat kort en krachtig overtuigen een vaardigheid is die je kunt trainen. In onze zesdelige training ga je aan de slag met de handvatten die van jou een bondige en overtuigende spreker maken.

Deze e-learning boeken voor jouw hele team of gemeente? Neem contact met ons op! | 035 – 625 20 50

Leer jouw moment te pakken

Door spreekmomenten te herkennen, laat je voortaan geen gelegenheden meer onbenut om jouw ideeën naar voren te brengen. Door het moment goed te kiezen zorg je ervoor dat mensen naar jou luisteren, je je kunt profileren in jouw organisatie en dat je in positieve zin opvalt bij je gesprekspartners.

Omgaan met weerstand

Vind je het lastig om ad rem te reageren? Of raak je de draad van je verhaal kwijt als iemand een vraag stelt? Je leert in deze training niet alleen wat je kunt doen om beter om te gaan met onverwachte vragen en weerstand, maar ook hoe je die momenten in jouw voordeel kunt inzetten.

 • Spreekmomenten leren herkennen en aangrijpen
 • Jouw idee kort en krachtig formuleren
 • Structuur aanbrengen in je speech
 • Beeldend spreken
 • Omgaan met weerstand
 • Jouw overtuigingskracht ontwikkelen

Meer verdieping?

Wil je meer persoonlijke feedback op jouw ontwikkeling. Werken aan situaties die nauw aansluiten bij jouw praktijk? Schrijf je in voor een persoonlijke online coachingsessie en ga één-op-één aan de slag met onze trainers. Samen werken jullie aan je leerdoelen en ontwikkeling op het gebied van scherp argumenteren en overtuigen.

E-learning: Kort en krachtig overtuigen programma en onderdelen

Dit programma bestaat uit een reeks van zes video’s. Je kunt in onze online omgeving op je eigen tempo door deze video’s en de bijbehorende opdrachten heen. Trainer Nick Schoemaker reikt jou in elke video concrete handvatten aan die jij in de praktijk kunt gaan oefenen. Want je leert pas echt overtuigend spreken door vooral veel te doen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

In zes stappen kort en krachtig overtuigen:

Introductie: E-learning Kort en krachtig overtuigen

Onderdeel 1. De basis van overtuigingskracht

Onderdeel 2. Jouw idee kernachtig en krachtig formuleren

Onderdeel 3.  Structuur aanbrengen

Onderdeel 4. Beeldend spreken door voorbeelden te gebruiken

Onderdeel 5. Omgaan met lastige vragen en weerstand 

Kom ook naar de gratis oefenavonden

Wil je jouw communicatieve vaardigheden graag op peil houden? En samen met andere cursisten oefenen? Blijf onbeperkt jouw technieken oefenen op onze speciale oefenavonden voor oud-cursisten. Als je eerder bij ons een cursus hebt gevolgd, dan kun je jouw overtuigkennis altijd blijven opfrissen tijdens deze oefenavonden.

Voor wie is de online learning geschikt?

De e-learning is bedoeld voor iedereen die wil werken aan haar/zijn overtuigingskracht. Voor de professional die meer impact wil maken op de werkvloer, de vakidioot die wil weten hoe een grote hoeveelheid kennis bondig verpakt kan worden, en voor iedereen die regelmatig denkt ‘waarom weet ik nú pas wat ik had moeten zeggen!’. Als je wilt weten hoe je jouw spreekmomenten beter kunt aangrijpen, in vergaderingen, tijdens salespitches, sollicitatiegesprekken enzovoorts, past de e-learning bij jou.

Leren op je eigen tempo

Het ontwikkelen van je vaardigheden is belangrijk voor elke moderne professional. Je kunt een leven lang blijven leren en ontwikkelen. Met onze e-learning kun je op je eigen tempo door de stof. Via ons online platform loop je stap voor stap door de module heen en wissel je theorie af met opdrachten. Daarnaast heeft trainer Nick Schoemaker een flinke hoeveelheid extra kijk- en leestips bij elk onderdeel voor je toegevoegd. Kies zelf hoe ver jij je verdiept in de materie, voordat je aan de slag gaat met de opgedane kennis in de praktijk.

Waarom een e-learning: kort en krachtig overtuigen van ons volgen?

Mensen helpen overtuigender te spreken is de focus van het debatinstituut. Onze trainers hebben veel ervaring met het trainen en coachen van professionals in het bedrijfsleven en de (semi-)overheid. We beschikken over meer dan twintig jaar ervaring en onze trainers delen graag hun kennis over communicatieve vaardigheden met jou. Wij vinden het zelf ook belangrijk ons te blijven ontwikkelen en zoeken altijd naar de beste leerervaring voor onze cursisten. Daarom zijn wij heel enthousiast over blended learning en hebben wij al diverse online leertrajecten voor klanten ontwikkeld. Ook maken we al jaren YouTube video’s met interessante overtuig- en vergadertips.

Van online naar praktijk

Soms kan iets er op een scherm heel makkelijk uitzien maar is het in de praktijk toch moeilijker dan je denkt. Wij weten dat overtuigend spreken oefening vergt en dat het dus belangrijk is om ook in de praktijk aan de slag te gaan met de technieken die we je aangeven. Daarom zorgen wij er altijd voor jou stap voor stap mee te nemen, hele praktische opdrachten mee te geven en moedigen je steeds aan om te reflecteren op wat je hebt ervaren. Bovendien is de e-learning zo ingericht dat je geheel op je eigen tempo kunt en altijd nog een keer terug kunt gaan naar een bepaald onderdeel. Je zult merken dat je steeds beter spreekt.

Blijven oefenen met jouw leerdoelen?

Het houdt niet op na deze online reeks. Na deze e-learning kun je onbeperkt blijven oefenen met het verbeteren van je communicatievaardigheden en je vergadertechnieken. Elke laatste maandagavond van de maand organiseren wij een gratis oefenavond, exclusief voor oud-cursisten. Ontdek ook ons Youtube-kanaal vol tips om jezelf te blijven uitdagen.

Meer weten over de trainers, oefenavonden en onze aanpak? Lees hier waarom je een training bij het Nederlands Debat Instituut volgt.

De prijs van de e-learning: kort en krachtig overtuigen

Ga jij voor de online learning ‘Kort en krachtig overtuigen’ bij het Nederlands Debat Instituut? Bestel de training dan direct via de inschrijfbutton. De training kost €149 (excl. btw). Je kunt met iDEAL betalen en krijgt dan direct toegang tot de e-learning. Twijfel je nog of je een online of een klassikale training wil? Of heb je andere vragen? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op.

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Volg de training achter je bureau of in eigen tijd

Wil je overtuigender worden tijdens vergaderingen, pitches of presentaties? Of hoor je van je manager dat je bondiger moet leren spreken? Je kunt deze training overal en altijd volgen. In de avonduren op de bank of achter je bureau. Je kunt simpelweg inloggen in onze online leeromgeving waar je toegang hebt tot alle video’s en oefeningen. Je hebt 3 maanden de tijd om de training af te ronden. Of het één en ander nog eens na te lezen.

Dagvoorzitter Nick Schoemaker

Nick Schoemaker
Trainer

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
info@debatinstituut.nl
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X