Gratis debatteren masterclass

0 out of 5

0 mensen hebben deze training beoordeeld

  • Duur 2 uur
  • Bedrag € 0,01 ex. Btw
  • Locatie Online
  • Deelnemers 24
  • Extra n.v.t

Doe mee met de gratis online Masterclass Debatteren

Aan de hand van actuele voorbeelden uit de verkiezingsdebatten in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen verzorgt Roderik van Grieken op donderdag 11 maart tussen 15:00 – 17:00 uur een online masterclass die jou helpt je eigen argumentatie- en debatvaardigheden te ontwikkelen. Roderik is als adviseur betrokken bij het RTL Verkiezingsdebat en kan uit de eerste hand vertellen hoe zo’n debat georganiseerd wordt en hoe je een verkiezingsdebat wint of verliest. Hij geeft praktische tips waarmee je direct ook gaat oefenen! In de politieke podcast Betrouwbare Bronnen blikte hij onlangs vooruit op komende verkiezingsdebatten. Luister hier
BNR Nieuwsradio organiseert ook verkiezingsdebatten. Ook daar was Roderik te gast bij de voorbeschouwing. Luister hier
Wil je meedoen aan de luchtige, ludieke maar vooral ook leerzame Masterclass? Schrijf je in!

Jouw geleerde mondelinge vaardigheden in de praktijk toepassen

Een interactieve online workshop met actuele voorbeelden, praktische voorbeelden en vooral ook veel oefeningen. Spreken leert men door te spreken!

Schrijf je in voor de gratis online Masterclass en leer van onze experts

Het maak niet uit of je veel of weinig ervaring hebt en wat je professionele achtergrond is. Iedereen kan zichzelf verbeteren en anderen goede feedback geven.”

  • Overtuigend spreken
  • Krachtig argumenteren
  • Sterk reageren
  • Kort en bondig spreken
  • Netwerken met andere professionals

In twee dagen jouw overtuigingskracht verbeteren?

Onze training “Debatteren voor Professionals” is ontwikkeld om jou te leren hoe je jouw overtuigingskracht op de werkvloer kunt verbeteren. In deze debattraining leer je in twee dagen vol zelfvertrouwen te overtuigen en hoe je met argumenten iemand voor je wint in een gesprek! Bekijk nu meer informatie.

Gratis Masterclass: Thema’s en onderwerpen

Een interactieve online workshop met actuele voorbeelden, praktische voorbeelden en vooral ook veel oefeningen. Spreken leert men door te spreken!

Voor alle relaties van het Nederlands Debat Instituut

Deze online masterclass is toegankelijk voor relaties van het Nederlands Debat Instituut. Eenieder die zijn dagelijkse professionele werkzaamheden belang heeft bij goede mondelinge communicatie en zich daar verder in wil ontwikkelen is van harte welkom.

De oefenavond is gratis

Deze masterclass is gratis. Wel gaan we er vanuit dat mensen die zich aanmelden ook daadwerkelijk deelnemen. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn laat dit dan maximaal 48 uur van te voren weten.
info@debatinstituut.nl

De data van de Masterclass

Donderdag 11 maart tussen 15:00 – 17:00 uur. Online.

Roderik

Roderik van Grieken

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
info@debatinstituut.nl
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X