Gratis masterclass: De perfecte eindejaarsspeech

0 out of 5

0 mensen hebben deze training beoordeeld

  • Duur 13:00-17:00 | 13 DEC
  • Bedrag € 0,-
  • Locatie Hilversum
  • Deelnemers 24
  • Extra Introducé meenemen

Meld je aan voor de gratis Masterclass:
De perfecte eindejaarsspeech op 13 december

Wil jij weten hoe je jouw team kunt motiveren met jouw eindejaarsspeech? De kerst- of eindejaarsborrel is hét moment om je medewerkers toe te spreken, maar hoe maak je hier optimaal gebruik van? Ontdek het in onze masterclass en meld je aan voor 13 december.

Motiveer en inspireer met jouw eindejaarsspeech

Het einde van het jaar nadert en 2020 staat bijna voor de deur. Hoe ga jij jouw team motiveren voor het nieuwe jaar en nieuwe decennium? Heb je al nagedacht over wat je bij jouw kersttoespraak of bij de eindejaarsborrel wil overbrengen? Of weet je wel wat je moet zeggen, maar nog niet hoe? Kom dan naar onze masterclass ‘De perfecte eindejaarsspeech’.

Waarom moet je bij deze workshop zijn?

De kerst- of eindejaarsborrel is een perfecte gelegenheid om je team toe te spreken en vooruit te blikken naar de toekomst. Om je medewerkers te motiveren en alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Maar het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen gewicht meegeven aan je boodschap en het luchtig houden. Je wil niet te zwaar op de hand zijn als iedereen geniet van een glas champagne, maar je wil wel dat ze onthouden wat je hebt gezegd en de boodschap meenemen. Roderik van Grieken vertelt je hoe je dat doet.

  • Analyse van speeches van bekende sprekers
  • Inspiratie opdoen voor een motiverende speech
  • Oefenen met jouw speech en feedback ontvangen
  • Netwerken met gelijkgestemden
  • Concrete tips voor jouw eigen speech

Meer verdieping?

Boek bij de masterclass een passende persoonlijke coaching. Voor meer diepgang van de masterclass, kun je een extra coaching aanvragen om specifiek aan de slag te gaan met jouw speech. Tijdens een persoonlijke coachingssessie ga je één-op-één met een trainer aan de slag met jouw specifieke persoonlijke leerdoel.

Gratis masterclass Eindejaarsspeech en onderdelen

Roderik van Grieken, oprichter en directeur van het Nederlands Debat Instituut, analyseert regelmatig speeches van bekende sprekers van over de hele wereld. Hij weet dus als geen ander wat een speech nou overtuigend maakt. In deze masterclass deelt hij de geheimen van de motiverende eindejaarsspeech.

Oefen met jouw eigen speech

Op deze middag krijg je concrete handvatten voor het structureren van jouw speech, en handige tips en tricks om de aandacht van jouw publiek vast te houden. En natuurlijk gaan we ook kijken wat je van bekende sprekers kunt leren en zelf kunt toepassen.

Programma:

13.00 uur         Ontvangst met koffie en thee

13.30 uur         Inleiding: wat een goede eindejaarsspeech bereikt

14.00 uur         Aan de slag: de analyse

15.00 uur         Het geheim van de overtuigende spreker

16.00 uur         Aan de slag: jouw eigen speech

17.00 uur         Afsluiting en aansluitend borrel

De masterclass bestaat uit een combinatie van concrete tips maar ook vooral veel interactie en oefening!

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Deze gratis masterclass is voor elke professional die zijn of haar team gaat toespreken in de aanloop naar volgend jaar. Maar ook als je jouw vrijwilligers wilt bedanken voor een mooi 2019, of als je met je organisatie terugblikt op een moeilijk jaar. Voor iedereen die op zoek is naar concrete tips voor een succesvolle speech!

Oefenen en netwerken

De masterclass is een generale repetitie; succes gegarandeerd bij jouw eindejaarsspeech. Vind je het bovendien leuk om met andere leidinggevenden te sparren? Ook daar is volop ruimte voor tijdens onze bijeenkomst.

De prijs van de masterclass: de perfecte eindejaarsspeech

Wij organiseren deze masterclass omdat wij het belangrijk vinden om kennis te delen en mensen met elkaar in contact te brengen. Deelname aan deze masterclass is daarom gratis.

Beperkt aantal plaatsen

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom ontvangen wij eventuele afmeldingen graag uiterlijk 48 uur voor deelname. Zo kunnen wij andere geïnteresseerden nog een plaats aanbieden.

[reviews]

De tijden van de masterclass

Deze meeting vindt plaats in de middag vanaf 13.00 uur tot 16.45 uur. Aanmelden is gratis en kan via de onderstaande link.

De locatie van de gratis masterclass: de perfecte eindejaarsspeech

De masterclass wordt verzorgd in onze mooie kantoorvilla in Hilversum. Zowel voor treinreizigers als automobilisten zijn wij heel goed bereikbaar. Achter ons kantoor hebben wij onze eigen parkeerplaats (gratis parkeren). En we liggen op 5 minuten lopen van het station.

Adres van de masterclass

Hilversum
Frans Halslaan 57
1213 BK in Hilversum

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Lennart

Lennart van der Linden

Jesper

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Daphne Werner projectmanager trainingen

ADVIES NODIG?

Ik denk graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Daphne Werner
[email protected]
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X