Gratis (online) oefenavond – 27 maart 2023

mensen hebben deze training beoordeeld

 • Duur 1 avond
 • Bedrag € 0 ex. Btw
 • Locatie Online
 • Deelnemers 24
 • Extra n.v.t
 • Deze training is te boeken met het STAP-budget, geef dit aan op het inschrijfformulier

Blijven oefenen is het geheim tot het succes van elke spreker

Wij geloven dat de kunst van het overtuigend spreken ligt in herhalen en oefenen. Om onze relaties die gelegenheid te geven en aan de slag te gaan met hun spreekvaardigheid, organiseren wij maandelijks gratis online oefenavonden. We geven je de kans om aan de slag te gaan met jouw mondelinge vaardigheden onder leiding van één van onze trainers aan de hand van een thema; de ene keer kun je je onderhandeltechnieken testen, een andere keer weer oefenen met netwerken. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

Jouw geleerde mondelinge vaardigheden in de praktijk toepassen

Spreken leert men door te spreken! De enige manier om je presentatie-, argumentatie- en vergadervaardigheden verder te ontwikkelen is door te oefenen. Natuurlijk moet je je ook verdiepen in hoe overtuigingskracht werkt maar zonder het geleerde vervolgens gericht in de praktijk te brengen kom je nergens.

Vandaar onze online oefenavonden. Practice makes perfect! Korte theorieblokjes direct gevolgd door een oefening waarin je aan de slag gaat. Met hele korte gerichte feedback van je mede-deelnemers. Onder leiding van een van onze professionele overtuigexperts die zorg draagt voor een leuk, luchtig maar vooral leerzaam programma.

Schrijf je in voor de gratis online oefenavond en leer van onze experts

Het maak niet uit of je veel of weinig ervaring hebt en wat je professionele achtergrond is. Iedereen kan zichzelf verbeteren en anderen goede feedback geven.”

 • Overtuigend spreken
 • Krachtig argumenteren
 • Sterk reageren
 • Kort en bondig spreken
 • Netwerken met andere professionals

In twee dagen jouw overtuigingskracht verbeteren?

Onze training “Debatteren voor Professionals” is ontwikkeld om jou te leren hoe je jouw overtuigingskracht op de werkvloer kunt verbeteren. In deze debattraining leer je in twee dagen vol zelfvertrouwen te overtuigen en hoe je met argumenten iemand voor je wint in een gesprek! Bekijk nu meer informatie.

Gratis oefenavond: Thema’s en onderwerpen

Tijdens deze oefenavond ga je onder leiding van een van onze overtuigexperts aan de slag. Iedere avond heeft een ander thema. De ene keer gaat het over vergadertechnieken, de volgende keer over argumentatiestijlen en de derde keer over presenteren. Heel laagdrempelig en vooral praktisch met veel oefeningen.

Oefen met jouw kennis in de praktijk tijdens de gratis (online) oefenavond

19:00 – 19:10: Inleiding
19:10 – 19:40: Oefening 1
19:40 – 20:10: Oefening 2
20:10 – 20:30: Oefening 3

Overtuigen oefenen met persoonlijke coaching

Ben je op zoek naar meer verdieping van de geleerde stof? Of heb je specifieke leerdoelen of wensen waar je graag aan wilt werken? Kies dan ook voor een persoonlijke training, waarbij je in een één-op-één sessie met een trainer dieper ingaat op jouw leerdoelen. Met nog meer persoonlijke aandacht kun specifiek werken aan het vergroten van jouw overtuigingskracht.

Voor alle relaties van het Nederlands Debat Instituut

Onze oefenavonden zijn toegankelijk voor alle relaties van het Nederlands Debat Instituut. Eenieder die zijn dagelijkse professionele werkzaamheden belang heeft bij goede mondelinge communicatie en zich daar verder in wil ontwikkelen is van harte welkom

De oefenavond is gratis

Onze oefenavonden zijn gratis. Wel gaan wij er vanuit dat degene die zich aanmeldt ook daadwerkelijk aanwezig is. Mocht je onverhoopt toch niet mee kunnen doen laat dit dan uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de oefenavond weten via een mail aan [email protected]

De data van de oefenavond

De online oefenavond duurt anderhalf uur en wordt één keer per maand gegeven. Aanmelden is gratis en kan via de onderstaande link.

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Lennart

Lennart van der Linden

Jesper

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
[email protected]
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X