Leergang assertief managen incompany

0 out of 5

0 mensen hebben deze training beoordeeld

 • Duur 2 tot 6 dagen
 • Bedrag € 4020 ex. Btw
 • Locatie op locatie
 • Deelnemers 12
 • Extra Op basis van offerte

Impact als leider met assertieve communicatie

Assertief optreden en jezelf zichtbaar profileren is niet voor iedereen tweede natuur. Heb je het idee dat er talent in jouw team onopgemerkt gaat doordat mensen het als introvert moeilijk vinden om op de voorgrond te treden? Of wil je als team leren hoe je jullie organisatie beter kunnen vertegenwoordigen? Dan is deze incompany leergang assertief managen iets voor jullie team.

Assertief op de werkvloer

Moderne professionals staan middenin de organisatie. Ze zijn druk met individuele dagelijkse taken maar voelen zich daarnaast ook verantwoordelijk voor het goed functioneren van het team als geheel. Je verwacht van je teamleden dat ze assertief zijn en goede ideeën bijdragen tijdens vergaderingen. En ze willen zichzelf blijven ontwikkelen. Ook wordt er van ze verwacht dat ze presentaties geven en het bedrijf vertegenwoordigen tijdens netwerkevenementen. Dat zijn een hoop verschillende vaardigheden. Als je van nature geen extravert persoon bent, kan het nog wel eens lastig zijn om altijd ‘aan te staan’ en jezelf en het bedrijf te presenteren.

In zes dagen profileren als leider

Deze in-company training ‘leergang assertief managen’ vormt een mooie combinatie van drie trainingen waarin presenteren en profileren centraal staan. Je leert om zowel individueel als in teamverband assertiever te zijn en meer impact te maken zonder je eigen stijl te verliezen.

 • Spanning omzetten in ontspanning
 • Je publiek boeien
 • Impact van woordkeuze
 • Positief beïnvloeden
 • Beïnvloeding ontkrachten en omdraaien
 • Jezelf en je team profileren
 • Vergroten assertiviteit

Meer verdieping?

Zoek je een totaalpakket waarin je niet alleen leert om als team doelgerichter te vergaderen, maar ook om beter te onderhandelen en te presenteren? Volg dan de ‘Leergang leiderschapscommunicatie.’ In dit programma volg je als team drie trainingen die helpen om effectief en overtuigend te communiceren. Vaardigheden die je moet bezitten om het beste uit je team te halen.

De leergang assertief managen en onderdelen

Het complete programma van deze in-company training bestaat uit zes dagen. Idealiter worden de trainingen met steeds een aantal weken ertussen gegeven. Zo kunnen jullie de kennis direct toepassen in de dagelijkse praktijk. De leergang leiderschapscommunicatie bestaat uit drie trainingen die elk twee dagen duren. Op de tweede dag van de training zal de trainer elke keer vragen naar situaties waarin je de geleerde technieken hebt toegepast. Waarom ging dit goed, of waar is er nog ruimte voor verbetering?

Het is ook mogelijk om een verkorte versie van de leergang assertief managen te volgen. Dit is helemaal afhankelijk van jullie wensen en leerdoelen. We gaan hier graag het gesprek met jullie over aan zodat we een op maat gemaakt lesprogramma kunnen maken waar we bijvoorbeeld casussen uit de dagelijkse praktijk in kunnen verwerken. We denken hierover graag mee. Hieronder vind je een mogelijk programma:

Persoonlijk profileren

Je werkt aan het vergroten van je zichtbaarheid en assertief communiceren. Dit doe je door je persoonlijke stijl beter te begrijpen en deze te versterken. Je hoeft niet extravert te zijn om impact te maken. Met deze training leer je hoe je profileringsstrategieën in jouw voordeel in kunt zetten.

Overtuigend presenteren

In deze training leer je structuren die je kunnen helpen om een krachtig maar ontspannen verhaal neer te zetten. Daarnaast staat de kracht van woorden centraal. Hoe kies je het juiste woord of “frame” om impact te maken met je boodschap? Je leert hoe je met specifieke taal emoties naar boven haalt bij je publiek, en zo een beeld neerzet dat je boodschap versterkt.

Bewust beïnvloeden

Dé expert op het gebied van beïnvloeden is de Robert Cialdini. Zijn methode is gebaseerd op menselijke communicatie en sociaal gedrag. Deze training is geïnspireerd door zijn 7 principes van beïnvloeding. Hier voegen wij onze eigen ideeën over overtuigingskracht aan toe. Zo geven we je stap voor stap handvaten om met beïnvloedingstechnieken je doelen naar je hand te zetten.

Gratis oefenavonden

Blijven oefenen is de sleutel tot succes. Daarom organiseren wij maandelijks een gratis oefenavond waar jouw team onbeperkt de geleerde technieken kan oefenen. Iedereen die eerder bij ons een cursus heeft gevolgd is welkom om de overtuigkennis op te frissen tijdens deze oefenavonden.

Voor wie is de incompany leergang assertief managen geschikt?

Deze training is bedoeld voor een team waarin mensen zowel individueel en als groep stappen willen maken. Dit kunnen ambitieuze young professionals zijn die hier handvatten aangereikt krijgen om hun doelen waar te maken. Bijvoorbeeld dat team met veel vakkennis, dat nog zoekt naar dé manier om kennis om te zetten in impact. Maar de training is ook erg geschikt voor teams die nog niet zo lang bij elkaar zijn en samen verder willen komen.

Impact met het team én als individu

Door de samenstelling van de trainingen werkt de leergang op individueel en op groepsniveau. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers niet alleen los van elkaar naar een hoger plan worden getild, maar juist ook dat ze beter gaan samenwerken. Wil je dus een hecht, impactvol team smeden? Dan is dit een goed begin.

Waarom een incompany leergang assertief managen bij ons?

Onze leergang assertief managen is een unieke samenstelling van diverse vaardighedentrainingen die elkaar versterken. Onze trainers kennen het geheim van zelfverzekerd en ontspannen overtuigen, zonder dat je daarbij iemand moet worden die je niet bent. We vinden het juist belangrijk dat je leert wat jouw kracht is en hoe je die kunt inzetten op de werkvloer.

Praktisch en herkenbaar

We verdiepen ons van te voren graag in de situaties die van toepassing zijn op jouw team. Op deze manier kunnen wij het programma van de trainingen afstemmen op jouw dagelijkse praktijk. Door herkenbare situaties te oefenen zie je direct hoe je de vaardigheden kunt gebruiken binnen jouw organisatie.

Blijven oefenen met je vaardigheden

Voor overtuigend spreken geldt dat je er beter in wordt door te oefenen. Daarom bieden wij al onze oud-cursisten de mogelijkheid om te blijven oefenen met hun spreekvaardigheid op onze oefenavonden. Ook maken onze trainers regelmatig video’s die je tips geven om zelfverzekerder en assertiever te communiceren, die je kunt vinden op ons YouTube-kanaal.

Meer weten over de trainers, oefenavonden en onze aanpak? Lees hier waarom je een training bij het Nederlands Debat Instituut volgt.

De prijs van de incompany leergang assertief managen

Ga jij voor de incompany leergang assertief managen bij het Nederlands Debat Instituut? Onze tarieven zijn opgebouwd uit twee delen: voorbereiding (de telefonische intake met de trainer en het op maat gemaakte lesplan) en uitvoer (de training). Bekijk de pakketten hieronder. Wij denken graag met je mee! Wil je een training op maat of een persoonlijke coaching voor jouw team neem dan vooral contact met ons op.

Pakketprijs leergang
Voorbereiding, lesplan en zes dagen training voor € 11.985,-
Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden).

Voorbereiding + uitvoer twee dagen
€480 + 4x €885 = € 4.020,-
Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden). Normaal gesproken is een dagdeel €985,- maar met twee dagdelen of meer ontvang je € 100,- korting per dagdeel.

Voorwaarden voorbereiding incompany training

De voorbereiding voor een training is standaard €480,- ongeacht de duur van de training. Dit bedrag zit verwerkt in de bovenstaande bedragen. Als in ons telefonische gesprek blijkt dat er veel meer of minder voorbereiding nodig is, dan kan dit tarief afwijken. We sturen je graag een op maat gemaakte offerte. Alle prijzen zijn exclusief btw (en exclusief reiskosten bij coaching op locatie).

De locatie van ‘Assertief managen’

De Leergang assertief managen verzorgen wij als incompany programma: een training voor groepen van maximaal 12 deelnemers en bij jou op locatie. Ook is het mogelijk de training te laten verzorgen op de mooie trainingslocatie van het debatinstituut in Hilversum. Deze is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (dagkaart €15,70).

Adres

Koninginneweg 11
1217 KP in Hilversum

De data van ‘Leergang assertief managen’

Deze leergang kan op elk moment (op basis van beschikbaarheid) en op elke locatie in Nederland worden gegeven. We adviseren groepen van minimaal 4- en maximaal 12 personen. Voor grotere groepen kun je ervoor kiezen om twee trainers in te zetten of de training te transformeren naar een workshop.

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Lennart

Lennart van der Linden

Jesper

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
info@debatinstituut.nl
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X