Leergang leiderschaps communicatie incompany

0 out of 5

0 mensen hebben deze training beoordeeld

 • Duur 2 tot 6 dagen
 • Bedrag € 4020 ex. Btw
 • Locatie op locatie
 • Deelnemers 12
 • Extra Op basis van offerte

Succesvol leiderschap door effectieve communicatie

Als moderne leiders wordt van jullie verwacht dat jullie effectief kunnen optreden tijdens presentaties, bij vergaderingen, in klantgesprekken en tijdens onderhandelingen. Mensen overtuigen, je boodschap krachtig overbrengen en anderen aanzetten tot actie zijn allemaal kwaliteiten die van je worden verwacht. Kunnen jij en jouw team daar nog wel wat hulp bij gebruiken? Dan is onze Leergang leiderschapscommunicatie geschikt voor jullie.

Ontspannen en doeltreffend leidinggeven

Een voortrekkende rol binnen de eigen organisatie bereiken is voor ambitieuze professionals een doel op zich. Eenmaal op die plek begint de uitdaging pas echt: het omgaan met veel verschillende persoonlijkheden, mondige en ook kritische medewerkers en partners zijn aan de orde van de dag. Bovendien worden er verschillende rollen van je verwacht. Bij vergaderingen, onderhandelingen, presentaties en één-op-één gesprekken moet je dagelijks scherp zijn. Tijdens de Leergang leiderschapscommunicatie werk je aan effectieve en overtuigende communicatie die je helpt een succesvolle en ontspannen leider te zijn.

In zes dagen een succesvol leider

Deze in-company training bestaat uit een combinatie van trainingen die focussen op de diverse rollen van de moderne leider. Jullie leren overtuigend te spreken en als krachtige voorzitter en onderhandelaar op te treden. Stapsgewijs ga je aan de slag met situaties die voorkomen in de dagelijkse praktijk. Alle deelnemers ontwikkelen hun eigen stijl van overtuigingskracht waardoor je nóg zelfverzekerder in jouw rol staat.

Deze training wordt georganiseerd in unieke samenwerking met FD mediagroep.

 • Mensen in beweging brengen
 • Overtuigend spreken
 • Doeltreffend reageren
 • Sterk argumenteren
 • Effectief vergaderen
 • Zelfverzekerd onderhandelen
 • Vergroten leiderschapskwaliteiten

Meer verdieping?

Zoek je een totaalpakket waarin je niet alleen leert om als team doelgerichter te vergaderen, maar ook om beter te onderhandelen en te presenteren? Volg dan de ‘Leergang leiderschapscommunicatie.’ In dit programma volg je als team drie trainingen die helpen om effectief en overtuigend te communiceren. Vaardigheden die je moet bezitten om het beste uit je team te halen.

De leergang leiderschapscommunicatie en onderdelen

Het complete programma van deze in-company training bestaat uit zes dagen. Idealiter worden de trainingen met steeds een aantal weken ertussen gegeven. Zo kunnen jullie de kennis direct toepassen in de dagelijkse praktijk. De leergang leiderschapscommunicatie bestaat uit drie trainingen die elk twee dagen duren. Op de tweede dag van de training zal de trainer elke keer vragen naar situaties waarin je de geleerde technieken hebt toegepast. Waarom ging dit goed, of waar is er nog ruimte voor verbetering?

Het is ook mogelijk om een verkorte versie van de leergang leiderschapscommunicatie te volgen. Dit is helemaal afhankelijk van jullie wensen en leerdoelen. We gaan hier graag het gesprek met jullie over aan zodat we een op maat gemaakt lesprogramma kunnen maken waar we bijvoorbeeld casussen uit de dagelijkse praktijk in kunnen verwerken. We denken hierover graag mee. Hieronder vind je een mogelijk programma:

Debatteren voor professionals

De eerste stap is het ontdekken van de geheimen van overtuigingskracht. Door te debatteren oefen je met kort en bondig formuleren, kritisch luisteren en scherp reageren. Als leider pas je deze vaardigheden toe in allerlei verschillende scenario’s waarbij je overtuigend moet spreken.

Vakkundig Voorzitten

De voorzitter heeft veel invloed op de vergadering. Een goed geleide vergadering is energiek, efficiënt en zorgt voor heldere besluitvorming. In deze training leer je alles over jouw belangrijke rol in het proces. Weet je als geen ander hoe je een goede sfeer moet bewaken en wanneer je in moet grijpen.

Overtuigend onderhandelen

Veel mensen zien op tegen onderhandelen. Ze willen het beste eruit halen, maar ook de relatie goed houden. De training behandelt daarom alle aspecten van het onderhandelen, zodat je de volgende keer goed beslagen ten ijs komt.

Gratis oefenavonden

Blijven oefenen is de sleutel tot succes. Daarom organiseren wij maandelijks een gratis oefenavond waar jouw team onbeperkt de geleerde technieken kan oefenen. Iedereen die eerder bij ons een cursus heeft gevolgd is welkom om de overtuigkennis op te frissen tijdens deze oefenavonden.

Voor wie is de incompany leergang leiderschapscommunicatie geschikt?

Deze leergang is bedoeld voor een team van moderne professionals die met overtuigende communicatie hun leiderschap vorm willen geven en verder aan de weg willen timmeren. Zijn jullie net in een leidinggevende positie terecht gekomen, of willen jullie juist graag de volgende stap maken? Of zijn jullie op zoek naar die extra handvatten waarmee jullie binnen de organisatie beter functioneren? Dan geeft onze leergang jullie een gedegen basis op het gebied van effectief en overtuigend communiceren.

Compleet pakket voor succesvolle leiders

Door de samenstelling van deze leergang ga je aan de slag met diverse aspecten van leiderschap op de werkvloer. De leergang heeft een doorlopende leerlijn, waardoor de vaardigheden steeds weer worden aangescherpt. Dit is het complete pakket voor leiderschapscommunicatie. Om een vliegende start te maken in een nieuwe rol, om een extra stap te maken binnen de organisatie, of om te blijven werken aan jouw leiderschapsrol.

Waarom een incompany leergang leiderschapscommunicatie bij ons?

Van een leider worden verschillende rollen op de werkvloer verwacht. Onze leergang combineert deze diverse elementen van leiderschap en bouwt jullie vaardigheden stapsgewijs op. Met effectieve mondelinge communicatie sta je sterker in je schoenen. Zo kun je moeiteloos schakelen tussen de neutrale voorzitter en krachtige onderhandelaar, wat er ook van je wordt verwacht.

Praktisch en relevant

Onze trainers zorgen ervoor dat je aan de slag gaat met casussen die relevant zijn voor jouw praktijk. Dat doen we door middel van een grondige voorbereiding waarbij we samen met jullie het uiteindelijke programma samenstellen. Op deze manier sluiten wij aan bij jullie wensen en verwachtingen.

Blijven oefenen met je vaardigheden

Een leiderschapsrol betekent ook een (werk)leven lang blijven leren en ontwikkelen. Daarom bieden we na de training nazorg in de vorm van video’s die je geheugen opfrissen én nieuwe tips geven. Bovendien kun je aan de slag met debatteren, presenteren en onderhandelen op één van onze oefenavonden.

Meer weten over de trainers, oefenavonden en onze aanpak? Lees hier waarom je een training bij het Nederlands Debat Instituut volgt.

De prijs van de incompany leergang leiderschapscommunicatie

Ga jij voor de incompany leergang leiderschapscommunicatie bij het Nederlands Debat Instituut? Onze tarieven zijn opgebouwd uit twee delen: voorbereiding (de telefonische intake met de trainer en het op maat gemaakte lesplan) en uitvoer (de training). Bekijk de pakketten hieronder. Wij denken graag met je mee! Wil je een training op maat of een persoonlijke coaching voor jouw team neem dan vooral contact met ons op.

Pakketprijs leergang
Voorbereiding, lesplan en zes dagen training voor € 11.985,-
Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden).

Voorbereiding + uitvoer twee dagen
€480 + 4x €885 = € 4.020,-
Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden). Normaal gesproken is een dagdeel €985,- maar met twee dagdelen of meer ontvang je € 100,- korting per dagdeel.

Voorwaarden voorbereiding incompany training

De voorbereiding voor een training is standaard €480,- ongeacht de duur van de training. Dit bedrag zit verwerkt in de bovenstaande bedragen. Als in ons telefonische gesprek blijkt dat er veel meer of minder voorbereiding nodig is, dan kan dit tarief afwijken. We sturen je graag een op maat gemaakte offerte. Alle prijzen zijn exclusief btw (en exclusief reiskosten bij coaching op locatie).

De locatie van ‘Leergang leiderschapscommunicatie’

De leergang verzorgen wij als incompany programma: een training voor groepen van maximaal 12 deelnemers en bij jou op locatie. Ook is het mogelijk de training te laten verzorgen op de mooie trainingslocatie van het debatinstituut in Hilversum. Deze is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (dagkaart €15,70).

Adres

Koninginneweg 11
1217 KP in Hilversum

De data van ‘Leergang leiderschapscommunicatie’

Deze leergang kan op elk moment (op basis van beschikbaarheid) en op elke locatie in Nederland worden gegeven. We adviseren groepen van minimaal 4- en maximaal 12 personen. Voor grotere groepen kun je ervoor kiezen om twee trainers in te zetten of de training te transformeren naar een workshop.

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Lennart

Lennart van der Linden

Jesper

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
info@debatinstituut.nl
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X