Overtuigend onderhandelen incompany

0 out of 5

0 mensen hebben deze training beoordeeld

  • Duur 1 of 2 dag(en)
  • Bedrag € 2250 ex. Btw
  • Locatie op locatie
  • Deelnemers 12
  • Extra Op basis van offerte

Vol overtuiging onderhandelen

Loopt jouw team weleens teleurgesteld weg van de onderhandeltafel? Gaat de onderhandeling ondanks gedegen voorbereiding toch niet zoals jullie hoopten? Hebben jullie soms het gevoel dat er over jullie heen wordt gelopen? Als dit jullie bekend voorkomt, past onze onderhandeltraining bij jullie.

Sterker onderhandelen als team

Komt jouw team, ondanks inhoudelijke kennis, niet altijd tot zijn recht bij een onderhandeling? Walsen andere afdelingen te veel over jouw mensen heen? Worden jullie weleens overvallen door onderhandeltrucs waar jullie niet snel en effectief op kunnen reageren? De training Overtuigend onderhandelen ontwikkelt de onderhandelvaardigheid van elke individuele cursist en tegelijkertijd werken we in de training aan een sterke teamsamenwerking.

Overtuig in onderhandelingen

In deze incompany training krijgen de cursisten handvatten aangereikt om zelf sterk te argumenteren. Op deze manier komt jullie inhoudelijke kennis tot zijn recht in de onderhandeling. Je leert ook vuile onderhandeltrucs te doorzien en aan te pakken. De focus ligt op de beslisser: hoe ga je deze overtuigen en de win-win voor jouw team binnenhalen.

  • Onderhandelen met overtuiging
  • Ga voor de win-win
  • Sterker argumenteren
  • Snel en effectief reageren
  • Gratis toegang tot onze oefenavonden

Meer verdieping?

Zoek je een totaalpakket waarin je niet alleen leert om als team doelgerichter te vergaderen, maar ook om beter te onderhandelen en te presenteren? Volg dan de ‘Leergang leiderschapscommunicatie.’ In dit programma volg je als team drie trainingen die helpen om effectief en overtuigend te communiceren. Vaardigheden die je moet bezitten om het beste uit je team te halen.

Overtuigend onderhandelen programma en onderdelen

De training bestaat uit twee dagen, maar kan ook in een dag of zelfs een dagdeel worden gegeven. Dit is helemaal afhankelijk van jullie wensen en leerdoelen. We denken hierover graag mee. Hieronder vind je een mogelijk programma:

Het conceptprogramma dat jouw team overtuigend in onderhandelingen maakt

Dag 1

Introductie: De drie geheimen van overtuigingskracht tijdens onderhandelingen

Opwarmoefening: Verdeel de erfenis

De 7 onderhandelfasen
Oefening: Do’s en don’ts bij de onderhandeling

Effectieve onderhandelmethodes
Oefening: de Harvard-methode en het model van Mastenbroek

Constructief discussiëren
Oefening: De juiste argumenten en tegenargumenten op het juiste moment

Samenvatting en persoonlijke feedback

Dag 2

Opfrisser van dag 1

Onderhandeltrucs ontmaskeren en pareren
Oefening: herken de list en buig hem om

Drogredenen weerleggen tijdens de onderhandeling
Oefening: Herken de drogreden en weerleg het

Je persoonlijke onderhandelstijl ontwikkelen
Oefening: Houd de controle met je eigen stijl

Omgaan met verschillende onderhandelaars
Oefening: Herken de stijl van de tegenpartij en weet wat zij belangrijk vinden

Tot slot: alles toepassen in verschillende onderhandelcases

Gratis oefenavonden

Blijven oefenen is de sleutel tot succes. Daarom organiseren wij maandelijks een gratis oefenavond waar jouw team onbeperkt de geleerde technieken kunt oefenen. Iedereen die eerder bij ons een cursus heeft gevolgd is welkom om de overtuigkennis op te frissen tijdens deze oefenavonden.

Voor wie is de incompany training Overtuigend onderhandelen geschikt?

Deze onderhandeltraining is bedoeld voor mensen die in hun werk regelmatig moeten overtuigen bij een onderhandeling of juist een compromis moeten vinden. Wij gaan uit van onderhandelen in de breedste zin, zodat het in eindeloos veel situaties inzetbaar is.

In de praktijk

Op de werkvloer wordt er vaker onderhandeld dan je misschien denkt. Van een grote financiële deal tot het verdelen van taken binnen het team. Of jullie nu onderhandelen binnen de organisatie, met klanten, of met leveranciers: dezelfde vaardigheid is van toepassing.

Wijd inzetbaar

Deze training kan ingericht worden voor verschillende uitgangspunten. Willen jullie meer inzicht in de basisprincipes van onderhandelen? Of willen jullie juist een specifieke onderhandeling voorbereiden? We maken het graag mogelijk, dus neem contact met ons op om een passend programma te maken voor jullie onderhandeltraining.

Waarom een incompany onderhandeltraining bij ons?

Wij zijn actief in alle lagen van het bedrijfsleven en de (semi-)overheid. Door deze ervaring kunnen onze trainers zich goed verplaatsen in allerhande situaties en veel tips en tricks uit de praktijk geven. Dat geeft jullie na het volgen van deze training een streepje voor in de eerstvolgende onderhandeling.

Praktisch toepasbaar

Onze trainers geven in deze training niet alleen inzicht in het onderhandelproces, maar reiken ook handvatten aan die jullie als team kunnen toepassen. Zo leren jullie hoe jullie met verschillende onderhandelstijlen sterker kunnen worden. De training is praktisch van opzet, zodat je de theorie meteen kunt uitproberen en daar weer van kunt leren.

Blijven oefenen met onderhandelen

De vaardigheid van het onderhandelen kun je altijd blijven bijslijpen. Dat kan door onze opfristips speciaal voor oud-cursisten van deze onderhandeltraining, en door te komen oefenen met onderhandelen op onze oefenavonden. 

Meer weten over de trainers, oefenavonden en onze aanpak? Lees hier waarom je een training bij het Nederlands Debat Instituut volgt.

De prijs van de incompany training Overtuigend onderhandelen

Ga jij voor de incompany onderhandeltraining bij het Nederlands Debat Instituut? Onze tarieven zijn opgebouwd uit twee delen: voorbereiding (de telefonische intake met de trainer en het op maat gemaakte lesplan) en uitvoer (de training). Bekijk de pakketten hieronder. Wij denken graag met je mee! Wil je een training op maat of een persoonlijke coaching voor jouw team, neem dan vooral contact met ons op.

Voorbereiding + uitvoer één dag
€480 + 2x€885 = € 2.250,-
Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden).

Voorbereiding + uitvoer twee dagen
€480 + 4x €885 = € 4.020,-
Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden). Normaal gesproken is een dagdeel €985,- maar met twee dagdelen of meer ontvang je € 100,- korting per dagdeel.

Voorwaarden voorbereiding incompany training

De voorbereiding voor een training is standaard €480,- ongeacht de duur van de training. Dit bedrag zit verwerkt in de bovenstaande bedragen. Als in ons telefonische gesprek blijkt dat er veel meer of minder voorbereiding nodig is, dan kan dit tarief afwijken. We sturen je graag een op maat gemaakte offerte. Alle prijzen zijn exclusief btw (en exclusief reiskosten bij coaching op locatie).

De locatie van ‘Overtuigend onderhandelen’

De onderhandeltraining verzorgen wij als incompany programma: een training voor groepen van maximaal 12 deelnemers en bij jou op locatie. Ook is het mogelijk de training te laten verzorgen op de mooie trainingslocatie van het debatinstituut in Hilversum. Deze is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (dagkaart €15,70).

Adres

Koninginneweg 11
1217 KP in Hilversum

De data van ‘Overtuigend onderhandelen’

Deze onderhandeltraining kan op elk moment (op basis van beschikbaarheid) en op elke locatie in Nederland worden gegeven. We adviseren groepen van minimaal 4- en maximaal 12 personen. Voor grotere groepen kun je ervoor kiezen om twee trainers in te zetten of de training te transformeren naar een workshop.

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Lennart

Lennart van der Linden

Jesper

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
info@debatinstituut.nl
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X