Overtuigend presenteren incompany

0 out of 5

0 mensen hebben deze training beoordeeld

 • Duur 1 of 2 dag(en)
 • Bedrag € 2250 ex. Btw
 • Locatie op locatie
 • Deelnemers 12
 • Extra Op basis van offerte

Overtuigend presenteren vol zelfvertrouwen

Ontstaat er vaak spanning bij mensen in jullie team op het moment dat er gepresenteerd moet worden? Komt jullie boodschap niet altijd over door zenuwen? Of hebben jullie een belangrijke presentatie op de planning staan en willen jullie die graag tot in de puntjes voorbereiden? Wij helpen jullie graag vol zelfvertrouwen overtuigend te presenteren.

Ontspannen presenteren met je team

Hoe gaan presentaties in jullie team? Lukt het jullie om overtuigend en zelfverzekerd op te treden? Of kunnen jullie nog wel wat hulp gebruiken bij de perfecte presentatie? Onze training overtuigend presenteren is erop gericht jullie te leren ontspannen en overtuigend te presenteren.

Zelfverzekerd spreken in het openbaar

In deze training leer je structuren die je kunnen helpen om een krachtig maar ontspannen verhaal neer te zetten. Daarnaast staat de kracht van woorden centraal. Hoe kies je het juiste woord of “frame” om impact te maken met je boodschap? Je leert hoe je met specifieke taal emoties naar boven haalt bij je publiek en zo een beeld neerzet om je boodschap te versterken.

 • Bewust worden van houding en stem
 • Spanning omzetten in ontspanning
 • Je publiek boeien
 • Overtuigend een boodschap brengen
 • Pitchen en betogen
 • Impact van woordkeuze
 • Gebruik emoties en associaties
 • Gratis toegang tot onze oefenavonden

Meer verdieping?

Zoek je een totaalpakket waarin je niet alleen leert om als team doelgerichter te vergaderen, maar ook om beter te onderhandelen en te presenteren? Volg dan de ‘Leergang leiderschapscommunicatie.’ In dit programma volg je als team drie trainingen die helpen om effectief en overtuigend te communiceren. Vaardigheden die je moet bezitten om het beste uit je team te halen.

Overtuigend presenteren programma en onderdelen

De training kan ook in een dag of zelfs een dagdeel worden gegeven. Dit is helemaal afhankelijk van jullie wensen en leerdoelen. We gaan hier graag het gesprek met jullie over aan zodat we een op maat gemaakt lesprogramma kunnen maken waar we casussen uit de dagelijkse praktijk in verwerken. We denken graag met jullie mee over de beste invulling van de presenteertraining. Hieronder vind je een mogelijk programma:

In tien stappen zelfverzekerd presenteren

Dag 1

Introductie: De 3 geheimen van overtuigingskracht
Oefening: De one minute pitch

Stap 1: Non-verbale communicatie
Oefening: Be the argument

Stap 2: De structuur van een topspeech
Oefening: Kop-romp-staart

Stap 3: De knallende opening
Oefening: De krachtige aandachtstrekker

Stap 4: Overtuigen met het hart
Oefening: SExI-argumenteren

Stap 5: Overtuigen met het hoofd
Oefening: Speechen met stijlfiguren

Stap 6: Inspireer en motiveer het publiek
Oefening: De perfecte presentatie

Dag 2

Introductie: De onzichtbare kracht van woorden

Stap 7: Herken framing in het dagelijks leven
Oefening: Woordgebruik herkennen in bedrijfsleven en politiek

Stap 8: Zo kies je de juiste woorden om jouw doelgroep te overtuigen
Oefening: Verbeter jouw boodschap met de juiste woorden

Stap 9: Framing & Reframing
Oefening: Verbale aikido – tackle andermans woorden

Stap 10: The frame game
Oefening: Test je overtuigingskracht

Gratis oefenavonden

Blijven oefenen is de sleutel tot succes. Daarom organiseren wij maandelijks een gratis oefenavond waar jouw team onbeperkt de geleerde technieken kan oefenen. Iedereen die eerder bij ons een cursus heeft gevolgd is welkom om de overtuigkennis op te frissen tijdens deze oefenavonden.

Voor wie is de incompany training Overtuigend presenteren geschikt?

Deze presenteertraining is bedoeld voor alle teams die met hun mondelinge communicatie andere partijen over de streep willen trekken. Of dat nu binnen de eigen organisatie is of bij een presentatie voor een klant of op een congres. Wij helpen je overtuigend te zijn in je presentatie.

Inhoud en vorm

Het is herkenbaar voor veel professionals: inhoudelijk is alles op orde, maar toch lukt het niet om dat in korte tijd over te brengen. Ook speelt spanning vaak een rol, waardoor het verhaal niet uit de verf komt. Hiervoor krijg je in deze training handvatten aangereikt.

Gaan jullie met het team binnenkort voor het eerst met jullie productpresentatie naar de klant? Is het binnen jullie organisatie belangrijk om jullie team goed te profileren tijdens vergaderingen? Of misschien gaan jullie binnenkort op een congres of beurs staan. Deze presenteertraining is geschikt te maken voor alle ervaringsniveaus, omdat wij de training aanpassen naar aanleiding van een uitgebreide intake.

Waarom een incompany presenteertraining bij ons?

Onze trainers staan zelf regelmatig op het podium en weten wat er komt kijken bij zelfverzekerd en ontspannen presenteren. Ze scheppen in elke training een veilige leeromgeving en hebben oog voor de leervraag van elke cursist. Zo ontdek je wat jíj nodig hebt om overtuigend te presenteren.

Samenwerken als team

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat jullie team ook goed samenwerkt bij presentaties. Daarom gaan we er bij de training op in hoe jullie elkaar kunnen ondersteunen en gebruik maken van ieders sterke punten.

Blijven oefenen met presenteren

Spreken in het openbaar is een vaardigheid die je moet blijven gebruiken om te verbeteren. Daarom bieden wij je de gelegenheid om je presentatievaardigheden in te zetten bij onze oefenavonden. Bovendien ontvangen jullie als nazorg opfristips voor presenteren via e-mail en kunnen jullie je natuurlijk abonneren op ons YouTube-kanaal.

Meer weten over de trainers, oefenavonden en onze aanpak? Lees hier waarom je een training bij het Nederlands Debat Instituut volgt.

De prijs van de incompany training Overtuigend presenteren

Ga jij voor de incompany presenteertraining bij het Nederlands Debat Instituut? Onze tarieven zijn opgebouwd uit twee delen: voorbereiding (de telefonische intake met de trainer en het op maat gemaakte lesplan) en uitvoer (de training). Bekijk de pakketten hieronder. Wij denken graag met je mee! Wil je een training op maat of een persoonlijke coaching voor jouw team neem dan vooral contact met ons op.

Voorbereiding + uitvoer één dag
€480 + 2x€885 = € 2.250,-
Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden).

Voorbereiding + uitvoer twee dagen
€480 + 4x €885 = € 4.020,-
Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden). Normaal gesproken is een dagdeel €985,- maar met twee dagdelen of meer ontvang je € 100,- korting per dagdeel.

Voorwaarden voorbereiding incompany training

De voorbereiding voor een training is standaard €480,- ongeacht de duur van de training. Dit bedrag zit verwerkt in de bovenstaande bedragen. Als in ons telefonische gesprek blijkt dat er veel meer of minder voorbereiding nodig is, dan kan dit tarief afwijken. We sturen je graag een op maat gemaakte offerte. Alle prijzen zijn exclusief btw (en exclusief reiskosten bij coaching op locatie).

De locatie van ‘Overtuigend presenteren’

De training Overtuigend presenteren verzorgen wij als incompany programma: een training voor groepen van maximaal 12 deelnemers en bij jou op locatie. Ook is het mogelijk de training te laten verzorgen op de mooie trainingslocatie van het debatinstituut in Hilversum. Deze is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (dagkaart €15,70).

Adres

Koninginneweg 11
1217 KP in Hilversum

De data van ‘Overtuigend presenteren’

Deze presenteertraining kan op elk moment (op basis van beschikbaarheid) en op elke locatie in Nederland worden gegeven. We adviseren groepen van minimaal 4- en maximaal 12 personen. Voor grotere groepen kun je ervoor kiezen om twee trainers in te zetten of de training te transformeren naar een workshop.

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Lennart

Lennart van der Linden

Jesper

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
info@debatinstituut.nl
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X