Persoonlijk profileren incompany

0 out of 5

0 mensen hebben deze training beoordeeld

 • Duur 1 of 2 dag(en)
 • Bedrag € 2250 ex. Btw
 • Locatie op locatie
 • Deelnemers 12
 • Extra Op basis van offerte

Profileren als professionals binnen de organisatie

Heb je het gevoel dat sommige collega’s niet tot hun recht komen omdat ze worden overschreeuwd door anderen? Dat er waardevolle ideeën verloren gaan doordat ze twijfelen om deze plenair te bespreken? En dat er in je team meer talent schuilgaat dan nu wordt benut? In onze training Persoonlijk profileren werken jullie samen én individueel aan de zichtbaarheid binnen de organisatie.

Persoonlijk profileren in teamverband

Wil je samen met je team werken aan zichtbaarheid in je organisatie en leren hoe jullie je kunnen profileren als professionals? Ben je benieuwd hoe je leiderschap kunt tonen? En willen jullie je verder ontwikkelen als moderne professionals? De training Persoonlijk profileren gaat jullie daarbij helpen.

Assertief communiceren

In deze tweedaagse training werk je individueel en in teamverband aan het vergroten van je zichtbaarheid en assertief communiceren. Dit doe je door persoonlijke stijlen beter te begrijpen en deze te versterken. Je hoeft niet extravert te zijn om impact te maken, maar kunt juist de kracht van introvert zijn benadrukken. In de training Persoonlijk profileren leer je hoe je profileringsstrategieën in jouw voordeel in kunt zetten.

 • Ontdek hoe jij je (binnen het team) wilt profileren
 • Vergroot je assertiviteit
 • Creëer een persoonlijk en gezamenlijk actieplan
 • Online profileren
 • Overtuigend presenteren
 • Uitstraling en kleding
 • Gratis toegang tot onze oefenavonden

Meer verdieping?

Zoek je een totaalpakket waarin je niet alleen leert om als team doelgerichter te vergaderen, maar ook om beter te onderhandelen en te presenteren? Volg dan de ‘Leergang leiderschapscommunicatie.’ In dit programma volg je als team drie trainingen die helpen om effectief en overtuigend te communiceren. Vaardigheden die je moet bezitten om het beste uit je team te halen.

Persoonlijk profileren programma en onderdelen

Deze training bestaat normaliter uit twee dagen, maar kan ook in een dag of zelfs een dagdeel worden gegeven. Dit is helemaal afhankelijk van jullie wensen en leerdoelen. We gaan hier graag het gesprek met jullie over aan zodat we een op maat gemaakt lesprogramma kunnen maken waar we casussen uit de dagelijkse praktijk in verwerken. We denken graag met jullie mee over de beste invulling voor jullie team. Hieronder vind je een mogelijk programma.

Dit zijn de 8 stappen die je helpen bij het persoonlijk profileren:

Dag 1

Introductie: Kennismaking

Stap 1: Hoe kom ik over?
Oefening: Pitch jezelf

Stap 2: Persoonlijk actieplan
Oefening: Oefen met een concreet voorbeeld uit je actieplan

Stap 3: De overtuigende spreker
Oefening: Reflecteer en analyseer: wat zijn je sterke punten

Stap 4: Online profileren
Oefening: Experimenteren met beeld

Samenvatting en persoonlijke feedback

Dag 2

Opfrisser van dag 1

Stap 5: Omgaan met weerstand
Oefening: Gesprekstechnieken om mensen voor je te winnen

Stap 6: Uitstraling
Oefening: Mini-college over kleding en presentatie

Stap 7: Weerstand omzetten in draagvlak
Oefening: Sluit geen compromis

Stap 8: De finale
Oefening: Concretiseer je persoonlijke actieplan

Gratis oefenavonden

Blijven oefenen is de sleutel tot succes. Daarom organiseren wij maandelijks een gratis oefenavond waar jouw team onbeperkt de geleerde technieken kan oefenen. Iedereen die eerder bij ons een cursus heeft gevolgd is welkom om de overtuigkennis op te frissen tijdens deze oefenavonden.

Voor wie is de incompany training Persoonlijk profileren geschikt?

Deze training is ontworpen voor professionals die samen met hun team hun leerdoelen willen aanscherpen. Voor elk team dat wil dat iedereen tot zijn recht komt om de gezamenlijke prestaties naar een hoger plan te tillen.

Verbeter jullie teamprestaties

Samenwerken met verschillende persoonlijkheden is een kracht. Als iedereen zijn of haar beste kwaliteiten ontwikkelt, word je daar als team sterker van. Deze training versterkt dan ook jullie teamprestaties.

Waarom een incompany profileertraining bij ons?

Onze trainers hebben deze profileertraining speciaal ontwikkeld naar hun ervaringen met de moderne professional in het bedrijfsleven en de overheid. Door hun inzicht in mondelinge communicatie binnen uiteenlopende organisaties, snappen ze precies waar jullie dagelijks mee te maken hebben. Daardoor is de training een feest van herkenning.

Groepsdynamiek en teambuilding

In deze training wordt door onze trainers een veilige leeromgeving gecreëerd, waardoor jullie individueel en samen aan de slag kunnen met jullie leerdoelen. Bovendien is er veel aandacht voor de groepsdynamiek, waardoor jullie ook een teambuildend element ervaren.

Werken aan assertieve communicatie

Natuurlijk is het werken aan assertieve communicatie en je profilering binnen een organisatie een voortdurend proces. Daarom is het altijd mogelijk verder te oefenen met je spreekvaardigheid op één van onze oefenavonden. En kun je handige tips en tricks opdoen door het bekijken van onze video’s op ons YouTube-kanaal.

Meer weten over de trainers, oefenavonden en onze aanpak? Lees hier waarom je een training bij het Nederlands Debat Instituut volgt.

De prijs van de incompany training Persoonlijk profileren

Ga jij voor de incompany training profileren bij het Nederlands Debat Instituut? Onze tarieven zijn opgebouwd uit twee delen: voorbereiding (de telefonische intake met de trainer en het op maat gemaakte lesplan) en uitvoer (de training). Bekijk de pakketten hieronder. Wij denken graag met je mee! Wil je een training op maat of een persoonlijke coaching voor jouw team neem dan vooral contact met ons op.

Voorbereiding + uitvoer één dag
€480 + 2x €885 = € 2.250,-
Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden).

Voorbereiding + uitvoer twee dagen
€480 + 4x €885 = € 4.020,-
Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden). Normaal gesproken is een dagdeel €985,- maar met twee dagdelen of meer ontvang je € 100,- korting per dagdeel.

Voorwaarden voorbereiding incompany training

De voorbereiding voor een training kost standaard €480,- ongeacht de duur van de training. Dit bedrag zit verwerkt in de bovenstaande bedragen. Als in ons telefonische gesprek blijkt dat er veel meer of minder voorbereiding nodig is, dan kan dit tarief afwijken. We sturen je graag een op maat gemaakte offerte. Alle prijzen zijn exclusief btw (en exclusief reiskosten bij coaching op locatie).

De locatie van ‘Persoonlijk profileren’

De training Persoonlijk profileren verzorgen wij als incompany programma: een training voor groepen van maximaal 12 deelnemers en bij jou op locatie. Ook is het mogelijk de training te laten verzorgen op de mooie trainingslocatie van het debatinstituut in Hilversum. Deze is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (dagkaart €15,70).

Adres

Koninginneweg 11
1217 KP in Hilversum

De data van ‘Persoonlijk profileren’

Deze vergadertraining kan op elk moment (op basis van beschikbaarheid) en op elke locatie in Nederland worden gegeven. We adviseren groepen van minimaal 4- en maximaal 12 personen. Voor grotere groepen kun je ervoor kiezen om twee trainers in te zetten of de training te transformeren naar een workshop.

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Lennart

Lennart van der Linden

Jesper

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
info@debatinstituut.nl
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X