Professioneel Pitchen

0 mensen hebben deze training beoordeeld

 • Duur 1 dag of 1 dagdeel
 • Bedrag € 1700 ex. Btw
 • Locatie op locatie
 • Deelnemers 12
 • Extra Op basis van offerte
 • Deze training is te boeken met het STAP-budget, geef dit aan op het inschrijfformulier

Leer jouw klanten kort en krachtig overtuigen

Krijgt het idee van jullie team niet altijd de aandacht die het verdient? Worden jullie soms afgetroefd terwijl jullie zeker weten dat de inhoud in orde is? Vinden jullie het moeilijk om in korte tijd een klant of leverancier te overtuigen van jullie boodschap? Als deze problemen jullie bekend voorkomen, is deze incompany training Professioneel Pitchen iets voor jullie als team.

Effectieve mondelinge communicatie

Heeft jullie team veel inhoudelijke kennis, maar komt jullie bijdrage niet altijd tot zijn recht? Worden jullie weleens overschaduwd door anderen met een vlottere presentatie? En krijgt jullie idee daarom niet de aandacht die het verdient? Deze training Professioneel pitchen leert jullie kort en krachtig te spreken waardoor de inhoud beter naar voren komt.

Overtuigender spreken als team

In deze pitchtraining worden de deelnemers klaargestoomd om hun idee kort, krachtig en doeltreffend over te brengen en daarmee de beslisser voor zich te winnen. Er wordt gewerkt aan de non-verbale communicatie en de structuur van korte betogen. De geleerde vaardigheden zijn toepasbaar in verschillende situaties: bijvoorbeeld vergaderingen, adviesgesprekken, intern overleg en presentaties.

 • Kort en krachtig een punt maken
 • De één-minuut structuur leren gebruiken
 • Mensen in beweging brengen
 • Draagvlak creeëren
 • De beslisser overtuigen
 • Gratis toegang tot onze oefenavonden

Meer verdieping?

Zoek je een totaalpakket waarin je niet alleen leert om als team doelgerichter te vergaderen, maar ook om beter te onderhandelen en te presenteren? Volg dan de ‘Leergang leiderschapscommunicatie.’ In dit programma volg je als team drie trainingen die helpen om effectief en overtuigend te communiceren. Vaardigheden die je moet bezitten om het beste uit je team te halen.

Professioneel pitchen programma en onderdelen

De incompany training bestaat uit één hele dag waarin in vijf stappen naar de perfecte pitch wordt toegewerkt. De training kan ook in twee losse dagdelen of zelfs één dagdeel worden gegeven. Dit is helemaal afhankelijk van jullie wensen en leerdoelen. We gaan hier graag het gesprek met jullie over aan zodat we een op maat gemaakt lesprogramma kunnen maken waar we bijvoorbeeld casussen uit de dagelijkse praktijk in kunnen verwerken. Hieronder vind je een mogelijk pitchprogramma.

Dit zijn de 5 stappen die leiden tot de perfecte pitch:

Introductie: De drie geheimen van overtuigingskracht
Oefening: De één-minuut pitch

Stap 1: Structuur – Het geraamte van de pitch
Oefening: Kop-romp-staart

Stap 2: Stijlfiguren & Framing – Meer zeggen met minder woorden
Oefening: De aantrekkelijke pitch

Stap 3: SEXI argumenteren – Waarom je de beste oplossing hebt
Oefening: Wat is het probleem?

Stap 4: Overtuig de beslissers
Oefening: What’s in it for them?

Stap 5: Aanzetten tot actie – in the pocket!
Oefening: De perfecte pitch

Gratis oefenavonden

Blijven oefenen is de sleutel tot succes. Daarom organiseren wij maandelijks een gratis oefenavond waar jouw team onbeperkt de geleerde technieken kunt oefenen. Iedereen die eerder bij ons een cursus heeft gevolgd is welkom om de overtuigkennis op te frissen tijdens deze oefenavonden.

Voor wie is de incompany training Professioneel pitchen geschikt?

Deze pitchtraining is ontwikkeld om professionals klaar te stomen om het hun verhaal de beslisser te overtuigen. Dat kan zijn met een pitch van jullie team in een vergadering binnen de eigen organisatie, maar natuurlijk ook bij een klant. En alles daartussenin.

Wijd inzetbaar in het bedrijfsleven

Omdat de training heel praktisch is ingericht, is deze geschikt voor ieder team dat wil leren om kort en krachtig te overtuigen. Pitchen is toepasbaar in vele situaties: bij vergaderingen, onderhandelingen maar ook bij netwerkborrels.

Elk team dat overtuigender wil zijn en zich beter wil profileren binnen en buiten de organisatie heeft baat bij deze pitchtraining. Jullie kunnen de opgedane vaardigheden meteen in de praktijk brengen op de werkvloer.

Waarom een incompany pitchtraining bij ons?

Wij zijn ervan overtuigd dat kort en krachtig spreken een voorwaarde is voor effectieve mondelinge communicatie. Als je deze techniek beheerst, word je een overtuigende spreker. Zo maak je impact op je gesprekspartners.

Verbeter de boodschap van jullie team

We maken elke pitchtraining op maat. Onze trainers bereiden zich voor met jullie praktijkvoorbeelden, zodat de training jullie voorbereidt op een actuele situatie. Tijdens de training maken jullie steeds een verbeterslag over jullie eigen verhaal, zodat deze aan het einde van de dag gebruiksklaar is.

Blijven oefenen met pitchen

Na de training is het van belang om te blijven oefenen met kort en krachtig spreken. Daarom kun je op ons YouTube-kanaal overtuigtips vinden en natuurlijk komen oefenen met pitchen op één van onze oefenavonden.

Meer weten over de trainers, oefenavonden en onze aanpak? Lees hier waarom je een training bij het Nederlands Debat Instituut volgt.

De prijs van de incompany training Professioneel pitchen

Ga jij voor de incompany pitchtraining bij het Nederlands Debat Instituut? Onze tarieven zijn opgebouwd uit twee delen: voorbereiding (de telefonische intake met de trainer en het op maat gemaakte lesplan) en uitvoer (de training). Bekijk de pakketten hieronder. Wij denken graag met je mee! Wil je een training op maat of een persoonlijke coaching voor jouw team neem dan vooral contact met ons op.

Voorbereiding + uitvoer één dagdeel
€ 500 + € 1.200 = € 1.700,-
Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden).

Voorbereiding + uitvoer één dag
€ 500 + 2x € 1.100 = € 2.700,-
Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden). Normaal gesproken is een dagdeel € 1.200,- maar met twee dagdelen of meer ontvang je € 100,- korting per dagdeel.

Voorwaarden voorbereiding incompany training

De voorbereiding voor een training kost standaard € 500,- ongeacht de duur van de training. Dit bedrag zit verwerkt in de bovenstaande bedragen. Als in ons telefonische gesprek blijkt dat er veel meer of minder voorbereiding nodig is, dan kan dit tarief afwijken. We sturen je graag een op maat gemaakte offerte. Alle prijzen zijn exclusief btw (en exclusief reiskosten bij coaching op locatie).

De locatie van ‘Professioneel pitchen’

De training Professioneel pitchen verzorgen wij als incompany programma: een training voor groepen van maximaal 12 deelnemers en bij jou op locatie. Ook is het mogelijk de training te laten verzorgen op de mooie trainingslocatie van het debatinstituut in Hilversum. Deze is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (dagkaart €15,70).

Adres

Burgemeester Gülcherlaan 13
1217 NX in Hilversum

De data van ‘Professioneel pitchen’

Deze pitchtraining kan op elk moment (op basis van beschikbaarheid) en op elke locatie in Nederland worden gegeven. We adviseren groepen van minimaal 4- en maximaal 12 personen. Voor grotere groepen kun je ervoor kiezen om twee trainers in te zetten of de training te transformeren naar een workshop.

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Jesper

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
[email protected]
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X