Verdieping voorzitters-vaardigheden

4.2 out of 5

5 mensen hebben deze training beoordeeld

 • Duur 1 dag
 • Bedrag € 785 ex. Btw
 • Locatie Hilversum
 • Deelnemers 8
 • Extra Verdieping Vakkundig voorzitten

Versterk jouw voorzittersschap met onze

masterclass Verdieping voorzittersvaardigheden

Wil jij graag de volgende stap maken in je voorzitterschap? Ben je benieuwd naar de nieuwste inzichten op het gebied van vergaderen? Heb je na het volgen van de cursus Vakkundig Voorzitten behoefte aan meer oefenen? Dan is onze masterclass Verdieping voorzittersvaardigheden iets voor jou.

Scherp je voorzittersvaardigheden aan

Heb je onze cursus Vakkundig voorzitten al gevolgd, en smaakt dit naar meer? Ben je een ervaren voorzitter en heb je behoefte aan nieuwe technieken om vergaderingen nóg beter te laten verlopen? Wil je weten wat je als voorzitter kunt doen om jouw vergaderdeelnemers te inspireren en de vergadering naar een hoger niveau te tillen? Speciaal voor onze oud-cursisten organiseren wij de masterclass Verdieping voorzittersvaardigheden.

Vergroot je kennis over besluitvorming

De focus van deze dag ligt op verdiepende vaardigheden voor het voorzitterschap. Je gaat aan de slag met besluitvorming binnen een vergadering en werkvormen die passen in verschillende situaties. Bovendien krijg je meer inzicht in groepsdynamiek en wat jij kunt doen om de vergadering positief te beïnvloeden.

Kennis delen en toepassing op jouw casus

Net zoals bij onze cursus Vakkundig Voorzitten ga je vooral veel oefenen en is er alle ruimte om je eigen casussen in te brengen. Tijdens deze masterclass krijg je niet alleen feedback van de ervaren trainer, maar kun je ook met andere professionals sparren.

Voor deze unieke cursus zijn slechts beperkt plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in!

 • Verdieping van je voorzittersvaardigheden
 • Inzicht in groepsdynamiek
 • Oefenen met werkvormen
 • Grip op besluitvorming
 • Kennis delen met gelijkgestemden
 • Je vergaderingen komen op een hoger niveau

Meer verdieping?

Zoek je een totaalpakket waarin je niet alleen leert om als team doelgerichter te vergaderen, maar ook om beter te onderhandelen en te presenteren? Volg dan de ‘Leergang leiderschapscommunicatie.’ In dit programma volg je als team drie trainingen die helpen om effectief en overtuigend te communiceren. Vaardigheden die je moet bezitten om het beste uit je team te halen.

Verdiepende voorzittersvaardigheden programma en onderdelen

Stap 1: Slim gebruik van groepsdynamiek
Oefening: Hoe haal je meer uit jouw deelnemers?

Stap 2: Activeren en ingrijpen
Oefening: Beïnvloed de stille wateren en de spraakwaterval

Stap 3: Benut de wijsheid van de minderheid
Oefening: Voorwaardelijk debatteren: een beslissing nemen waar iedereen achter staat

Stap 4: De vergadering leiden
Oefening: Dirigent of verkeersagent?

Stap 5: Behendig ingrijpen
Oefening: Ik hoor je wel, maar ik zie je niet.

Voorzitterschap versterken met persoonlijke coaching

Om als leider op te treden tijdens een vergadering is oefenen de sleutel tot succes. De beste manier om overtuigend vergaderingen voor te zitten en juist door in te zien waar jouw kwaliteiten en valkuilen liggen. Tijdens een persoonlijke coaching word je bijgestaan door één van onze overtuigexperts die vooraf met jou een programma opstelt. Dit is volledig afgestemd op jouw persoonlijke vergaderleerdoelen en –wensen. Samen oefen je het voorzitten totdat je vol overtuiging de vergadering kunt leiden.

Gratis oefenavonden

Blijven oefenen is de sleutel tot succes. Daarom organiseren wij maandelijks een gratis oefenavond waar jouw team onbeperkt de geleerde technieken kunt oefenen. Iedereen die eerder bij ons een cursus heeft gevolgd is welkom om de overtuigkennis op te frissen tijdens deze oefenavonden.

Voor wie is de training Verdiepende voorzittersvaardigheden geschikt?

Deze training is speciaal bedoeld voor mensen die onze cursus Vakkundig Voorzitten hebben gevolgd en hun voorzittersvaardigheden willen aanscherpen. Heb je al goed grip op je vergadering, maar ben je eraan toe om eens andere werkvormen uit te proberen? Wil je meer weten over groepsdynamiek en jouw invloed daarop? Dit zijn de dingen die je van een goede tot een uitstekende voorzitter maken.

Inspireren als voorzitter

Deze voorzitterstraining maakt van jou een voorzitter die zijn of haar vergaderdeelnemers kan inspireren en meenemen. Je deelt jouw eigen kennis met andere professionals en krijgt gerichte feedback die past bij jouw situatie. Als jij dus die voorzitter bent die altijd op zoek is naar hoe het nog beter kan, krijg je in deze masterclass daar de handvatten voor.

Waarom de masterclass bij ons?

Onze trainers hebben jarenlange ervaring met vergadertrainingen in elke laag van het bedrijfsleven en de overheid. Ze hebben dan ook veel kennis van verschillende vergadermodellen en blijven up-to-date met alle vergadertrends. Zij kennen en snappen de uitdagingen waar jij voor staat, en kunnen je gericht advies geven.

Inspirerende werkvormen

Interactie vinden wij heel belangrijk. Daarom zorgen we er niet alleen voor dat je zelf tijdens onze training kennis maakt met inspirerende werkvormen, maar ook dat jij deze weer kunt gebruiken in je eigen vergadering.

Een leven lang leren

We weten hoe belangrijk het is om te blijven oefenen met je voorzittersvaardigheden. Daarom hebben wij deze masterclass speciaal ontwikkeld voor onze oud-cursisten. Maar ook na deze masterclass staan we nog graag voor je klaar. Daarom kunnen alle oud-cursisten bij ons terecht op de oefenavonden en kunnen jullie opfristips ontvangen. Natuurlijk kunnen jullie ook op ons YouTube-kanaal terecht voor de beste vergadertips.

Meer weten over de trainers, oefenavonden en onze aanpak? Lees hier waarom je een training bij het Nederlands Debat Instituut volgt.

De prijs van de masterclass

Ga jij voor de training Verdieping voorzittersvaardigheden bij het Nederlands Debat Instituut? Bekijk de pakketten hieronder. Wij denken graag met je mee! Wil je een training op maat of een persoonlijke coaching neem dan vooral contact met ons op.

De ééndaagse masterclass: € 785,-
Dit is inclusief studiemateriaal, luxe catering, het deelnemerscertificaat en uitgebreide begeleiding na de training. Let op; je moet onze cursus Vakkundig Voorzitten al hebben gevolgd.

Vakkundig Voorzitten & de masterclass: € 1999,-
Wil je graag meteen de masterclass aan de training Vakkundig Voorzitten koppelen? Dat kan! Bestel beide tegelijkertijd en profiteer van een voordelig totaalpakket.

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw (en exclusief reiskosten bij coaching op locatie). Tijdens de masterclass ontvang je ook onze managementboek.nl bestseller ‘Debatteren om te winnen’. Een boek vol extra tips en presentatietechnieken die jij in je dagelijkse bezigheden kunt toepassen. Persoonlijk aandacht is voor ons erg belangrijk. Groepen bestaan daarom uit minimaal 4 en maximaal 8 personen.

*De datum voor een ‘Persoonlijke coaching’ zal in overleg met onze projectmanagers worden afgestemd.

De data van de masterclass Verdiepende Voorzittersvaardigheden

De masterclass is een ééndaagse cursus. Kies je data en locatie via de onderstaande knop. Hier vind je de beschikbare data en locatie. Meer informatie over de locatie vind je onderaan deze pagina.

De locatie van de masterclass Verdiepende Voorzittersvaardigheden

Onze trainingen worden verzorgd in onze mooie kantoorvilla in Hilversum. Zowel voor treinreizigers als automobilisten zijn wij heel goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (dagkaart €15,70).

Adres

Hilversum
Frans Halslaan 57
1213 BK in Hilversum

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Lennart

Lennart van der Linden

Jesper

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
[email protected]
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X