OVERTUIG JOUW WERKOMGEVING

Bekijk onze trainingen in presenteren,vergaderen,leidinggeven, onderhandelen en debatteren.
Samen zorgen wij ervoor dat jij overtuigend het gesprek kunt aangaan.

Over ons

Beter spreken en gesprekken voeren

Mensen beter laten spreken en zorgen dat mensen beter met elkaar in gesprek gaan. Dat is wat ons drijft. We zijn liefhebbers en deskundigen op het gebied van het gesproken woord. Al meer dan vijfentwintig jaar trainen en coachen wij professionals binnen de overheid en het bedrijfsleven. En leveren we ervaren dagvoorzitters en debatleiders voor bijeenkomsten. Wat ons echt onderscheidend maakt? Plezier in het vak waar wij heel goed in zijn!

Over het Nederlands Debat Instituut
Overtuigtrainingen, vergadertrainingen, debattrainingen en presentatietrainingen

Trainingen

Aan de slag met overtuigen

Wij verzorgen trainingen op het gebied van goed spreken. Die keuze hebben we bewust gemaakt omdat daar onze passie ligt. Onze trainingen bestaan altijd uit korte blokjes theorie die worden afgewisseld met praktijkoefeningen. Zodat je aan het einde van de dag niet alleen veel weet over argumenteren, presenteren, voorzitten en leiderschap maar hier vooral ook heel veel mee hebt geoefend.

Dagvoorzitters

Wij brengen de inhoud van je programma tot leven

Ben je op zoek naar een ervaren dagvoorzitter of debatleider die je ook kan adviseren over de opzet van je programma? Iemand die de inhoud van jouw bijeenkomst in de juiste vorm giet en tot leven brengt? Een dagvoorzitter die de aanwezigen met elkaar in gesprek laat gaan in plaats van alleen maar luisteren en kijken naar wat er op het podium gebeurt?  Bekijk dan onze dagvoorzitters en lees meer over onze werkwijze.

Dagvoorzitters en debatleiders inhuren
Interactieve werkvormen

Bevlogen trainers

3_Blijven Leren_RGB

Blijven leren en enthousiasmeren

Werkvormen passend bij jouw event

Bewuste focus en maatwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *