DAGVOORZITTER INHUREN?


Op zoek naar een debatleider, presentator, moderator of dagvoorzitter?
Van begin tot eind maken wij van jouw (online) evenement een groot succes.

8.5

krijgt ons advies tijdens
de voorbereiding gemiddeld

100%

overweegt ons nogmaals
in te zetten

8.6

krijgen onze dagvoorzitters en
gespreksleiders gemiddeld

Wij denken graag met je mee

Succesvolle en interactieve werkvormen óók voor online events

Heb jij je evenement ook helaas moeten annuleren of verplaatsen vanwege de COVID-19 maatregelen? Twijfel je nu of je er een online event van moet maken of organiseer je bijvoorbeeld een ALV en moet het doorgaan? Wij denken graag met je mee tijdens een online adviesgesprek.

De afgelopen periode hebben ook wij helaas onze planning behoorlijk zien veranderen. De vrijgekomen tijd hebben wij besteed om uitgebreid kennis op te doen naar online events en het begeleiden daarvan. Met meerdere opdrachtgevers zitten wij nu rond de ‘online’ tafel, om ook voor hen de mogelijkheden door te nemen, bijvoorbeeld voor een award show, een stakeholdersbijeenkomst of een ledenvergadering.

Wij merken dat veel organisaties het best spannend vinden om hier echt mee aan de slag te gaan. Wij nemen die spanning graag weg door samen te bespreken wat de juiste oplossing is voor je event, zodat jij, het bedrijf en de deelnemers alsnog het maximale uit de bijeenkomst kunnen halen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Onze dagvoorzitters

Nick Schoemaker

Nick Schoemaker creëert op elk podium een forum voor goede gesprekken. Met zijn ervaring in zowel het bedrijfsleven, de overheid als het onderwijs is hij een veelzijdige dagvoorzitter. Opdrachtgevers prijzen hem om zijn scherpte, humor en improvisatiekracht.

Roderik van Grieken

Wil jij meer interactie en toch een informatief evenement? Roderik weet de juiste balans te vinden. Hij richtte 20 jaar geleden het debatinstituut op, waarmee hij nu een van de meest ervaren dagvoorzitters van het land is.

Anna Heijker

Iedere keer als Anna het podium op komt straalt zij van de energie en enthousiasme. Daarnaast is Anna ook scherp en zakelijk op een toegankelijke manier. Ze denkt graag mee met een zo effectief en interessant mogelijk programma voor jouw bijeenkomst.

Donatello Piras

Wil jij je bijeenkomst naar een hoger niveau tillen? Donatello Piras adviseert je graag hoe je dat kan bereiken. Door zijn ervaring en kennis kan hij tijdens de voorbereiding hier al op inspelen. In combinatie met zijn humor wordt jouw event een groot succes.

Rogier Elshout

Rogier weet met zijn enthousiasme, humor en diplomatie mensen voor zich te winnen. Zelfs de droogste stof weet hij tot leven te brengen. Hij is brutaal, maar met stijl. Met zijn grenzeloze fantasie adviseert hij je graag om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.

Jesper Rijpma

Jesper weet als geen ander hoe je structuur, inhoud en sfeer bewaakt. Om de focus te bewaren, houdt hij dan ook altijd de doelstellingen in zijn achterhoofd. Met zijn humor en gepaste tempo zorgt hij voor een goede balans op jouw evenement.

Frouke Kramer

Presenteren is Frouke’s passie en dat zie je terug in haar stijl. Ze staat met energie en enthousiasme op het podium. Daarnaast is ze van nature nieuwsgierig, dus ook tijdens de voorbereiding zal haar niets ontgaan.

Lennart van der Linden

Lennart heeft zelf jaren in het (internationale) bedrijfsleven gewerkt en nu is hij actief betrokken in de politiek. Die mix maakt Lennart een dagvoorzitter met veel kennis uit de praktijk. Hij weet hoe belangrijk het eindresultaat is en dat interactie onderdeel van is.

Dirk van Dorsselaer

Met talloze voorbeelden en anekdotes vol humor uit de praktijk zorgt Dirk voor een inspirerende sfeer tijdens jouw bijeenkomst. Daarnaast is hij ook senior trainer en weet hij als geen ander hoe een goed debat of gesprek in elkaar moet zitten.

Marie Maessen

Met een achtergrond als (trainings)actrice voelt Marie zich op het podium als een vis in het water. Ze is improvisatorisch sterk en weet sterk te reageren op onvoorspelbare situaties. Haar einddoel is een krachtig event neerzetten, waarbij iedereen goed uit de verf komt.

Meer interactie op je event?

Wil jij meer interactie tijdens jouw evenement? Door je publiek actief te betrekken bij jouw evenement zijn ze achteraf nog enthousiaster, dat is een feit. Download ons werkvormen bestand en raak geïnspireerd door de mogelijkheden voor meer interactie.

Bevlogen dagvoorzitters

Blijven leren en enthousiasmeren

Bewuste focus & maatwerk

X