DAGVOORZITTER INHUREN?


Op zoek naar een debatleider, presentator, moderator of dagvoorzitter?
Van begin tot eind maken wij van jouw evenement een groot succes.

8.5

krijgt ons advies tijdens
de voorbereiding gemiddeld

100%

overweegt ons nogmaals
in te zetten

8.6

krijgen onze dagvoorzitters en
gespreksleiders gemiddeld

Kies voor een ervaren dagvoorzitter

Succesvolle en interactieve werkvormen

Wij zijn meer dan de dagvoorzitter op het evenement zelf. Wij denken graag vooraf al met je mee over de mogelijke opbouw van je programma waarbij we vooral aandacht besteden aan interactieve werkvormen die er voor zorgen dat je bezoekers van begin tot eind betrokken en geactiveerd blijven. Want het is moeilijk om voor een zaal te spreken maar nog veel moeilijker om geconcentreerd te blijven luisteren naar sprekers!

Neem vooral contact op voor een eerste vrijblijvend adviesgesprek.

Onze dagvoorzitters

Nick Schoemaker

Als gespreksleider is Nick overal inzetbaar. Met zijn ervaring in zowel het bedrijfsleven, de overheid als het onderwijs is hij een veelzijdige dagvoorzitter. Daarnaast wordt Nick veelal geprezen door opdrachtgevers om zijn improvisatiekracht en humor.

Roderik van Grieken

Wil jij meer interactie en toch een informatief evenement? Roderik weet de juiste balans te vinden. Hij richtte 20 jaar geleden het debatinstituut op, waarmee hij nu een van de meest ervaren dagvoorzitters van het land is.

Anna Heijker

Iedere keer als Anna het podium op komt straalt zij van de energie en enthousiasme. Daarnaast is Anna ook scherp en zakelijk op een toegankelijke manier. Ze denkt graag mee met een zo effectief en interessant mogelijk programma voor jouw bijeenkomst.

Donatello Piras

Wil jij je bijeenkomst naar een hoger niveau tillen? Donatello Piras adviseert je graag hoe je dat kan bereiken. Door zijn ervaring en kennis kan hij tijdens de voorbereiding hier al op inspelen. In combinatie met zijn humor wordt jouw event een groot succes.

Rogier Elshout

Rogier weet met zijn enthousiasme, humor en diplomatie mensen voor zich te winnen. Zelfs de droogste stof weet hij tot leven te brengen. Hij is brutaal, maar met stijl. Met zijn grenzeloze fantasie adviseert hij je graag om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.

Jesper Rijpma

Jesper weet als geen ander hoe je structuur, inhoud en sfeer bewaakt. Om de focus te bewaren, houdt hij dan ook altijd de doelstellingen in zijn achterhoofd. Met zijn humor en gepaste tempo zorgt hij voor een goede balans op jouw evenement.

Dirk van Dorsselaer

Met talloze voorbeelden en anekdotes vol humor uit de praktijk zorgt Dirk voor een inspirerende sfeer tijdens jouw bijeenkomst. Daarnaast is hij ook senior trainer en weet hij als geen ander hoe een goed debat of gesprek in elkaar moet zitten.

Marie Maessen

Met een achtergrond als (trainings)actrice voelt Marie zich op het podium als een vis in het water. Ze is improvisatorisch sterk en weet sterk te reageren op onvoorspelbare situaties. Haar einddoel is een krachtig event neerzetten, waarbij iedereen goed uit de verf komt.

Meer interactie op je event?

Wil jij meer interactie tijdens jouw evenement? Door je publiek actief te betrekken bij jouw evenement zijn ze achteraf nog enthousiaster, dat is een feit. Download ons werkvormen bestand en raak geïnspireerd door de mogelijkheden voor meer interactie.

Bevlogen trainers

Bevlogen dagvoorzitters

Blijven leren en ethousiasmeren

Blijven leren en enthousiasmeren

Bewuste focus en maatwerk

Bewuste focus & maatwerk