Boeken

De medewerkers van het Nederlands Debat Instituut zijn deskundig op hun vakgebied. Maar het zijn ook liefhebbers van de retorica die graag hun kennis en ervaring delen. Ze zijn (co-)auteur van meerdere boeken op het gebied van overtuigend spreken. Zie hieronder een aantal van deze publicaties met daarbij de mogelijkheid om deze te bestellen.

Debatteren om te winnen

Debatteren om te winnen laat aan de hand van diverse methoden, overtuigtips en oefeningen zien hoe je sterker kunt argumenteren en beter presenteren.

Vertrouw mij! Manipulaties van imago

Wie zijn imago goed wil verzorgen kan dat in tijden van nepnieuws niet alleen met argumenten doen. Wat zijn goede excuses en hoe verleid je je publiek om naar je te luisteren?

Handboek Strategische Eventmarketing

Kern van dit boek is vanuit de organisatiestrategie eventbeleid te ontwikkelen en te implementeren.

Krachtig pitchen en presenteren

Wil je effectiever pitchen, presenteren of meepraten tijdens vergaderingen? Door steeds een doel te stellen en veel uit te proberen, leer je jouw stijl van voorbereiden en spreken steeds beter kennen.

Een feest van de democratie

Verkiezingsdebatten op televisie beïnvloeden het verloop van de campagne en de uitslag van de verkiezingen, en nemen daarom een belangrijke plaats in binnen onze democratie.

Meer interactie op je event?

Wil jij meer interactie tijdens jouw evenement? Door je publiek actief te betrekken bij jouw evenement zijn ze achteraf nog enthousiaster, dat is een feit. Download ons werkvormen bestand en raak geïnspireerd door de mogelijkheden voor meer interactie.

Bevlogen trainers

Bevlogen dagvoorzitters

Blijven leren en ethousiasmeren

Blijven leren en enthousiasmeren

Bewuste focus en maatwerk

Bewuste focus & maatwerk