INSCHRIJVEN VOOR EEN VAN ONZE GRATIS OEFENAVONDEN

Iedere laatste maandagavond van de maand kun je tussen 19:30-21:00 uur meedoen aan onze gratis online oefenavond. Onderhoud en ontwikkel je mondelinge overtuigingskracht tijdens deze leerzame en luchtige oefenavond onder leiding van een van onze ervaren trainers.

Spreken leer je door te spreken!

Goed spreken is een vaardigheid die je continu moet onderhouden. Het volgen van een training biedt nuttige handvatten die je helpen om succesvoller te zijn tijdens vergaderingen, presentaties en en andere momenten waarop je anderen wilt overtuigen of enthousiasmeren. Maar ook na een training zul je moeten blijven oefenen om de geleerde vaardigheden verder te ontwikkelen.

Vandaar dat wij iedere maand een gratis online oefenavond aanbieden voor iedereen die zijn verbale vaardigheden wil onderhouden. De oefenavonden hebben een luchtige en praktische opzet. Een of twee kort theorieblokjes en daarna vooral oefenen! In breakout rooms met kleine groepjes waar iedereen elkaar korte en gerichte feedback geeft.

Thema avonden

Iedere gratis oefenavond wordt geleid door een van onze ervaren trainers die zelf een thema kiest voor de avond. Dit kan gaan over een specifiek onderdeel van het leiden van een vergadering, het houden van een presentatie of bijvoorbeeld het voeren van een discussie. De trainer geeft wat inzichten mee en daarna ga je direct oefenen.

Onze oefenavonden zijn bestemd voor iedereen. Of je nu een hele ervaren spreker bent of een startende professional: iedereen kan zich verder ontwikkelen en kan waardevolle feedback geven. De oefenavonden zijn vooral leuk en praktisch. Je zal zien dat je er wat aan hebt. Nieuwsgierig? Meld je dan hieronder aan! De oefenavonden vinden iedere laatste maandagavond van de maand plaats tussen 19:30 – 21:00 uur. 

Schrijf je in

Overtuigtips ontvangen?

Wil jij concrete en praktische tips ontvangen over overtuig- en vergadertechnieken? Meld je dan aan voor onze gratis tips.