Assertief managen in 6 dagen?

Download onze brochure ‘Assertief managen’ ontdek:

Hoe je jouw assertiviteit vergroot en versterkt

Dat jij jouw eigen leiderschapsstijl kunt herkennen en inzetten

Hoe je jouw publiek, collega’s of leidinggevende overtuigd

Waarom de leergang assertief managen een training voor jou is

Praktijkgericht leren en enthousiasmeren

Wij geloven dat iedereen kan overtuigen! Dat enthousiasme over de kracht van overtuigen straalt af op onze cursisten. In de Leergang assertief managen ga je daarom lekker veel oefenen. In een kleine en veilige groep van 4 tot 8 deelnemers is er genoeg tijd voor jouw persoonlijke ontwikkelingscurve. Met alle praktijkgerichte oefeningen en het vertrouwen van de trainers, leer je snel en actief. En krijg je vooral veel plezier van het overtuigen. Benieuwd naar de oefeningen en het programma van de leergang? Download dan de brochure!

3_Blijven Leren_RGB
Interactieve werkvormen

Wij snappen de uitdagingen waar jij voor staat

Word jij weleens overschaduwd door je collega’s? Wil jij ontdekken wat jouw leiderschapsstijl is? Of wil jij anderen positief beïnvloeden en meekrijgen met jouw plannen. Wij kennen en snappen de uitdagingen waar jij voor staat. De praktijk is namelijk altijd anders dan de theorie. Met al meer dan 20 jaar ervaring in huis, is er geen situatie meer onbekend voor ons. In de brochure beschrijven we de valkuilen die jij tegenkomt en waarom de leergang jou kan helpen met jouw leervraag.

Bewezen methode en een leven lang oefenen

Een training bij het Nederlands Debat Instituut is voor altijd. Wij geloven dat je om écht het geheim van overtuigingskracht te ontdekken, constant moet blijven ontwikkelen. Daarom zijn onze trainingen praktijkgericht én bieden wij ook na de training de mogelijkheid om te blijven oefenen. Van onze wekelijkse videotips, gratis oefenavonden tot masterclasses. Wij nemen jou je leven lang mee in ons enthousiasme over spreken. In de brochure lees je alle extra’s die jij krijgt bij de Leergang assertief managen.

Werkvormen passend bij jouw event

Deze cursisten zijn jou voor gegaan:

De Leergang assertief managen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5

Overtuigend jezelf en jouw idee presenteren

In de brochure ontdek je wat jij kan doen om in 6 dagen je assertiviteit te vergroten. Lees in de brochure alles over de Leergang assertief managen. Een traject bestaande uit 3 trainingen, profileren, presenteren en beïnvloeden. voorgaande cursisten delen hun ervaring en trainers vertellen hun visie op de leergang. Download de volledige brochure en ontdek wat jij kan doen om jezelf krachtig te presenteren.

arthur trainer debatinstituut

Dit zegt de trainer over de Leergang assertief managen

Hoe zorg je ervoor dat je zichtbaarder bent in het bedrijf? Hoe krijg je anderen mee? Met 20 jaar kennis en ervaring in huis, weten wij veel van verschillende leiderschapsstijlen. Belangrijk daarbij is het vinden van een stijl die passend is bij jou. Ik kijk verder dan de theorie en ga samen met jou opzoek naar wat passend is in jouw praktijk.

Arthur Noordhuis
Trainer & overtuigexpert

X