Anna Heijker

Dagvoorzitter

Wil je verzekerd zijn van nuttige interactie en een goede sfeer? Anna bereidt zich altijd tot in de puntjes voor. Ze is graag overal goed van op de hoogte, zodat ze tijdens de bijeenkomst snel kan schakelen. Deze vrouwelijk dagvoorzitter denkt ook erg graag mee om een zo effectief en interessant mogelijk programma te maken.

Anna heeft ruim 10 jaar ervaring en begon haar carrière in het buitenland, hierdoor heeft ze zich snel kunnen ontwikkelen. In de vier jaar dat zij in Boekarest woonde, heeft zij meer dan 150 C-level executives diners gepresenteerd. Maar ook pitchevenementen en andere zakelijke seminars met uiteenlopende onderwerpen heeft zij in goede banen begeleid.

Naast dagvoorzitter is Anna ook een ster in pitchen, ze is dan ook een veel gevraagd pitchtrainer in zowel binnen- en buitenland. Haar kennis en podiumervaring komt dan ook goed van pas als zij professionals en ondernemers traint en coacht. Anna helpt je met het creëren van een sterke boodschap en hoe je die met impact kunt overbrengen op jouw publiek.

En goed om te weten: Anna is gecertificeerd mediator. Anna kan mediationtechnieken inzetten om onuitgesproken zaken of lastige onderwerpen op rustige wijze besproken te krijgen.

Showreel

Impressie van Anna als dagvoorzitter

Kirsten Voest projectmanager evenementen

ADVIES NODIG?

Ik denk graag met je mee zodat jij een dagvoorzitter vindt die past bij jouw wensen.