NIEUWE START NEDERLANDS DEBAT INSTITUUT

Op naar de toekomst!

De nieuwe start van het Nederlands Debat Instituut

De coronacrisis heeft ook het Nederlands Debat Instituut de afgelopen maanden hard geraakt. Sinds 13 maart zijn vrijwel alle trainingen geannuleerd. Hetzelfde geldt voor de geplande dagvoorzitterschappen. Sinds 1 juni komt alles langzaam weer op gang maar zoals in zoveel sectoren is het nog erg onzeker hoe het najaar en de periode daarna zal gaan verlopen. Ik heb helaas de conclusie moeten trekken dat het debatinstituut deze periode alleen door kan komen in een nieuwe, afgeslankte, vorm. Het bedrijf heeft de afgelopen weken dan ook een doorstart gemaakt.

Op naar de toekomst

Wat betekent dit voor jullie als klanten en relaties? Voor een goed deel blijft alles hetzelfde. Het Nederlands Debat Instituut blijft bestaan en wij blijven actief met dezelfde diensten: trainingen en dagvoorzitterschappen. Ook blijft een deel van de trainers en dagvoorzitters aan het debatinstituut verbonden. De al geplande trainingen en dagvoorzitterschappen zullen voor het grootste deel uitgevoerd worden zoals afgesproken. Ook blijf ik zelf als directeur en eigenaar verbonden aan het bedrijf. Wat vooral anders zal worden zijn de vertrouwde contactpersonen op kantoor en aan de telefoon.

Afscheid nemen

Hoewel ik natuurlijk ontzettend blij ben dat ik in een nieuwe structuur door kan met het bedrijf doet het veel pijn om van veel collega’s afscheid te moeten nemen.  Ik ben ontzettend dankbaar voor hoe iedereen zich in deze moeilijke omstandigheden tot het laatste moment blijft inzetten. Het is deze positieve teamgeest die de afgelopen 22 jaar het debatinstituut heel veel succes heeft gebracht.

Stichting Nederlands Debat Instituut

Gelukkig wordt onze stichting niet geraakt door de doorstart. Die is en blijft actief binnen alle lagen van het onderwijs. Uiteraard hebben we dit voorjaar alle scholierentoernooien en trainingen moeten schrappen, maar er vinden inmiddels verschillende online activiteiten plaats voor leerlingen en docenten en we gaan ervan uit dat we onze activiteiten op scholen vanaf volgend schooljaar weer op kunnen starten.

Meer informatie?

Ik kan mij heel goed voorstellen dat er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht. Bel mij vooral op ons kantoornummer 035-6252050 of mobiel 06-15097773. Of mail via grieken@debatinstituut.nl, Natuurlijk kun je ook bellen of mailen met die mensen binnen het debatinstituut waar je normaal gesproken altijd het meeste contact mee hebt. Tot en met 30 juni is iedereen nog bereikbaar.

Het ‘nieuwe’ Nederlands Debat Instituut is bij de KvK ingeschreven  onder de naam Nederlands Debat Instituut BV (KvK 78249287). Vanaf nu handelen wij vanuit deze BV.

Roderik van Grieken eigenaar debatinstituut

Hartelijke groet en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Roderik van Grieken

E  grieken@debatinstituut.nl
T  035 – 625 20 50
M  06 – 15 09 77 73

Bevlogen dagvoorzitters

Blijven leren en enthousiasmeren

Bewuste focus en maatwerk

X