Praktische tips voor de griffier in Coronatijd

9 april van 13:00 – 14:30 uur

Schrijf je in voor de GRATIS online inspiratiesessie en leer het volgende:

Praktische tips om slim te handelen in deze uitdagende tijd

Hoe je met de Raad de slag maakt naar online vergaderen

Hoe je raadsleden in Coronatijd goed kunt ondersteunen

Laat je inspireren door andere griffiers én experts

Laat je inspireren door ervaringen van collega-griffiers uit het land

Sinds een aantal weken staat de wereld redelijk op zijn kop. Ook jouw werk als griffier zal in deze tijd van social distancing een hele andere invulling hebben gekregen. Hoe maak je met de Raad de slag naar online vergaderen? Hoe houd je vanuit huis contact met al je stakeholders en op welke manier kun je je raadsleden deze weken zo goed mogelijk ondersteunen en richting geven? Je hebt vast al veel ideeën en waarschijnlijk ook al een hoop in gang gezet maar het kan nooit kwaad om even te horen van collega-griffiers uit het land waar zij tegen aan lopen en welke aanpak zij kiezen.

3_Blijven Leren_RGB
Interactieve werkvormen

Wij delen onze expertise in een online inspiratiesessie

Het debatinstituut heeft door de jaren heen trainingen gegeven binnen meer dan 70% van alle gemeenten in ons land. Daarnaast hebben wij kennis over het modereren van (online) bijeenkomsten. Beiden gaan wij inzetten om een succesvolle online sessie te organiseren op donderdag 9 april tussen 13:00 – 14:30 in samenwerking met de Vereniging van Griffiers. Vol praktische tips, gelegenheid tot vragen stellen en vooral de kans om in kleine online groepjes te sparren en tips & tricks uit te wisselen! Aanmelden gaat heel makkelijk hieronder.

Schrijf je in voor de online inspiratiesessie: Praktische tips voor de griffier in Coronatijd

Doe mee aan een online-inspiratiesessie waarin griffiers elkaar vragen kunnen stellen en ideeën kunnen geven over hoe slim te handelen in deze uitdagende tijd. Ben jij erbij op donderdag 9 april tussen 13:00 – 14:30 uur! Meld je HIER aan!

Marlou Jager Projectmanager Gemeenten

Advies nodig?

Ik denk graag met je mee zodat jouw gemeente en raadsleden het beste kunnen presteren.

Marlou Jager
jager@debatinstituut.nl
(035) 625 20 50

X