Gratis oefenavond: Overtuigend spreken

0 out of 5

0 mensen hebben deze training beoordeeld

 • Duur 1 avond
 • Bedrag € 0,-
 • Locatie Hilversum
 • Deelnemers 24
 • Extra Introducé meenemen

Blijven oefenen is het geheim tot het succes van elke spreker

Wij geloven dat de kunst van het overtuigend spreken ligt in herhalen en oefenen. Om onze oud-cursisten die gelegenheid te geven en aan de slag te gaan met hun spreekvaardigheid, organiseren wij maandelijks gratis oefenavonden in onze kantoorvilla in Hilversum. Onder leiding van één van onze trainers ga je met elkaar in debat en oefen je met presentaties, pitches en onderhandeltechnieken.

Jouw geleerde presentatietechnieken in de praktijk toepassen

Hoe gaat het met het in praktijk brengen van jouw geleerde technieken? Spreken, presenteren, debatteren, vergaderen en overtuigen- allemaal vaardigheden die actief onderhouden moeten worden. Oefenen, feedback krijgen en nog een verbeterslag maken is de constante cyclus voor de spreker die echt impact wil maken op zijn of haar publiek. Practice makes perfect!

Kom naar de gratis oefenavond en ontdek de kracht van feedback

Om onze oud-cursisten de gelegenheid en extra stimulans te geven om aan de slag te gaan met hun spreekvaardigheid, organiseren wij maandelijks oefenavonden in onze kantoorvilla in Hilversum. Onder leiding van één van onze trainers ga je met elkaar in debat en oefen je met presentaties, pitches of vergadertechnieken. De gratis oefenavond is ook het moment om met mede-professionals in gesprek te gaan en oud-collega cursisten weer te zien.

Oefenavond Framing: De onzichtbare kracht van woorden

Ben jij je bewust van de impact die jouw woordkeuze heeft op je gesprekspartner? Weet jij hoe je je boodschap kracht kunt bijzetten met het kiezen van de juiste woorden? Of worden je woorden juist tegen je gebruikt?

Woorden kunnen zo’n sterk beeld oproepen, dat je daarmee je publiek kunt beïnvloeden. Denk maar eens aan de term ‘plofkip’ of ‘villasubsidie’. Framing kom je in het dagelijks leven vaker tegen dan je misschien denkt, en ook op de werkvloer is de juiste woordkeuze heel belangrijk.

Wil je weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je niet geframed wordt, maar hoe je juist zelf overtuigender kunt spreken door de juiste woorden voor jouw publiek te kiezen? Kom dan naar onze speciale oefenavond ‘De onzichtbare kracht van woorden’ op 2 maart en leer hoe jij je voordeel kunt doen met framing!

 • Overtuigend spreken
 • Krachtig argumenteren
 • Sterk reageren
 • Kort en bondig spreken
 • Netwerken met andere professionals

Meer verdieping?

Ben je opzoek naar meer persoonlijk aandacht voor jouw leerdoel? En wil je meer verdieping op de geleerde stof en directe antwoorden hoe je dit kunt toepassen in de praktijk? Boek dan een persoonlijke coaching. Tijdens een persoonlijke coachingssessie ga je één-op-één met een trainer aan de slag met jouw specifieke persoonlijke wensen.

Gratis oefenavond: Overtuigend spreken programma en onderdelen

Tijdens deze oefenavond ga je onder leiding van één van onze overtuigexperts aan de slag met verschillende oefeningen waarbij debat centraal staat. Zo kun je de opgedane kennis van eerdere trainingen weer oefenen en nog eens aanscherpen en krijg je nieuwe feedback. Je ontmoet andere oud-cursisten waarmee je in gesprek gaat en die je inspireren om nog beter te spreken.

Maandelijkse hebben wij andere thema-avonden, maar altijd staat het overtuigend spreken centraal.

Oefen met jouw kennis in de praktijk tijdens de gratis oefenavond.

 • 19:00 – 19:30: Inloop
 • 19:30 – 19:40: Inleiding overtuigexpert
 • 19:40 – 20:30: Oefening 1
 • 20:30 – 21:10: Oefening 2
 • 21:10 – 21:50: Oefening 3
 • 21:50 – 22:00: Afsluiting

Overtuigen oefenen met persoonlijke coaching

Ben je op zoek naar meer verdieping van de geleerde stof? Of heb je specifieke leerdoelen of wensen waar je graag aan wilt werken? Kies dan ook voor een persoonlijke training, waarbij je in een één-op-één sessie met een trainer dieper ingaat op jouw leerdoelen. Met nog meer persoonlijke aandacht kun specifiek werken aan het vergroten van jouw overtuigingskracht.

Praktische zaken

Het is niet nodig je voor te bereiden op de avond. Natuurlijk is het wel handig als je de kennis die je hebt meegekregen in de gevolgde cursus nog even opfrist zodat je goed voor de dag komt!

Voor wie is de gratis oefenavond: Overtuigend spreken geschikt?

De gratis oefenavond: Overtuigend spreken is bedoeld voor iedereen die één of meerdere trainingen bij ons gevolgd heeft. Van manager tot directielid en van salesmedewerker tot gemeenteraadslid. De gemene deler is enthousiasme om te blijven oefenen en je overtuigingskracht verder te ontwikkelen.

Neem een introducé mee

Jouw enthousiasme over het overtuigend spreken kun je delen. Daarom mag je in 2020 gratis een introducé meenemen. Iemand in je omgeving die ook wil oefenen met presenteren, vergaderen en onderhandelen? Meld jouw collega of vriend(in) aan via het notitieveld tijdens het aanmeldproces.

De prijs van de oefenavond: Overtuigend spreken

Wij organiseren de maandelijkse oefenavonden exclusief voor onze oud-cursisten omdat wij het belangrijk vinden dat jullie blijven oefenen en beter blijven worden. Deelname aan de oefenavond is daarom kosteloos.

Beperkt aantal plaatsen

Omdat er per oefenavond een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, ontvangen wij eventuele afmeldingen graag uiterlijk één week voor deelname. Zo kunnen wij andere geïnteresseerden nog een plaats aanbieden.

Voorwaarden

Er zijn 24 plaatsen beschikbaar per oefenavond. Elke maand mag je ook een introducé meenemen. Per mail ontvang je een bevestiging van jou en je introducé.  Voor afmeldingen korter dan 48 uur vóór een oefenavond brengen wij € 50,- in rekening. Deelname is dus gratis maar niet vrijblijvend.

[reviews]

De data van de oefenavond

De oefenavond duurt circa 3 uur en wordt één keer per maand gegeven. Aanmelden is gratis en kan via de onderstaande link.

De locatie van de gratis Oefenavond: Overtuigend spreken

Al onze trainingen worden verzorgd in onze mooie kantoorvilla in Hilversum. Zowel voor treinreizigers als automobilisten zijn wij heel goed bereikbaar. Achter ons kantoor hebben wij onze eigen parkeerplaats (gratis parkeren). En we liggen op 5 minuten lopen van het station.

Adres

Hilversum
Frans Halslaan 57
1213 BK in Hilversum

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Lennart

Lennart van der Linden

Jesper

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Ik denk graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Daphne Werner
werner@debatinstituut.nl
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X