Gratis (online) oefenavond

0 out of 5

0 mensen hebben deze training beoordeeld

  • Duur 1 avond
  • Bedrag € 0 ex. Btw
  • Locatie Online
  • Deelnemers 24
  • Extra Introducé aanmelden

Blijven oefenen is het geheim tot het succes van elke spreker

In verband met de coronasituatie gaan de oefenavonden tijdelijk niet door. Natuurlijk hopen wij je in 2021 weer op het debatinstituut in Hilversum te kunnen ontvangen. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.

Wij geloven dat de kunst van het overtuigend spreken ligt in herhalen en oefenen. Om onze oud-cursisten die gelegenheid te geven en aan de slag te gaan met hun spreekvaardigheid, organiseren wij maandelijks gratis oefenavonden in onze kantoorvilla in Hilversum. We geven je de kans om aan de slag te gaan met jouw mondelinge vaardigheden onder leiding van één van onze trainers aan de hand van een thema; de ene keer kun je je onderhandeltechnieken testen, een andere keer weer oefenen met netwerken. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

Jouw geleerde mondelinge vaardigheden in de praktijk toepassen

Hoe gaat het met het in praktijk brengen van jouw geleerde technieken? Voel je je al zelfverzekerder als je presenteert? Heb je al meer uit je onderhandelingen gehaald? Spreken in het openbaar, presenteren, debatteren, vergaderen en overtuigen- allemaal vaardigheden die actief onderhouden moeten worden. Oefenen, feedback krijgen en nog een verbeterslag maken is de constante cyclus voor de spreker die echt impact wil maken op zijn of haar publiek. Practice makes perfect!

Kom naar de gratis oefenavond en ontdek de kracht van feedback

Om onze oud-cursisten de gelegenheid en extra stimulans te geven om aan de slag te gaan met hun spreekvaardigheid, organiseren wij maandelijks oefenavonden in onze kantoorvilla in Hilversum. Onder leiding van één van onze trainers ga je aan de slag met diverse thema’s: de onderwerpen per oefenavond kun je vinden onder het kopje ‘programma’.
De gratis oefenavond is natuurlijk ook hèt moment om met mede-professionals in gesprek te gaan en oud-collega cursisten weer te zien.

  • Overtuigend spreken
  • Krachtig argumenteren
  • Sterk reageren
  • Kort en bondig spreken
  • Netwerken met andere professionals

Meer verdieping?

Ben je opzoek naar meer persoonlijk aandacht voor jouw leerdoel? En wil je meer verdieping op de geleerde stof en directe antwoorden hoe je dit kunt toepassen in de praktijk? Boek dan een persoonlijke coaching. Tijdens een persoonlijke coachingssessie ga je één-op-één met een trainer aan de slag met jouw specifieke persoonlijke wensen.

Gratis oefenavond: Thema’s en onderwerpen

Tijdens onze oefenavond ga je onder leiding van één van onze overtuigexperts aan de slag met verschillende oefeningen. Zo kun je de opgedane kennis van eerdere trainingen weer oefenen en nog eens aanscherpen en krijg je nieuwe feedback. Dit jaar bieden wij bij elke oefenavond een ander onderwerp; alle thema’s raken een relevant onderdeel van het werkende leven voor de moderne professional. Met deze vaardigheden kun jij je weer verder ontwikkelen en profileren in jouw organisatie.

De thema’s tijdens de gratis oefenavond

In verband met de coronasituatie gaan de oefenavonden tijdelijk niet door. Natuurlijk hopen wij je in 2021 weer op het debatinstituut in Hilversum te kunnen ontvangen. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.

Overtuigend spreken staat natuurlijk bij elke oefenavond centraal. Bekijk hieronder de toekomstige thema’s en vind een passende oefenavond bij jouw leerdoelen.

25 mei

‘Zo zorg je ervoor dat iedereen betrokken is bij jouw online presentatie’

Thema: Interactie tijdens je online meeting

29 juni

‘De 7 principes van beïnvloeden op de werkvloer’

Thema: Cialdini

28 sept

‘Zo geef en ontvang je feedback’

Thema: Feedback

26 okt

‘Profileren in een leiderschapsrol’

Thema: Leiderschapscommunicatie

20 nov

‘Zo geef jij de beste eindejaarsspeech’

Thema: Eindejaarsspeech

Oefen met jouw kennis in de praktijk tijdens de gratis (online) oefenavond

19:00 – 19:10: Inleiding
19:10 – 19:40: Oefening 1
19:40 – 20:10: Oefening 2
20:10 – 20:30: Oefening 3

Overtuigen oefenen met persoonlijke coaching

Ben je op zoek naar meer verdieping van de geleerde stof? Of heb je specifieke leerdoelen of wensen waar je graag aan wilt werken? Kies dan ook voor een persoonlijke training, waarbij je in een één-op-één sessie met een trainer dieper ingaat op jouw leerdoelen. Met nog meer persoonlijke aandacht kun specifiek werken aan het vergroten van jouw overtuigingskracht.

Praktische zaken

Het is niet nodig je voor te bereiden op de avond. Natuurlijk is het wel handig als je de kennis die je hebt meegekregen in de gevolgde cursus nog even opfrist zodat je goed voor de dag komt!

Voor wie is de gratis oefenavond: Overtuigend spreken geschikt?

De gratis oefenavond: Overtuigend spreken is bedoeld voor iedereen die één of meerdere trainingen bij ons gevolgd heeft. Van manager tot directielid en van salesmedewerker tot gemeenteraadslid. De gemene deler is enthousiasme om te blijven oefenen en je overtuigingskracht verder te ontwikkelen.

Neem een introducé mee

Jouw enthousiasme over het overtuigend spreken kun je delen. Daarom mag je in 2020 gratis een introducé meenemen. Iemand in je omgeving die ook wil oefenen met presenteren, vergaderen en onderhandelen? Meld jouw collega of vriend(in) aan via het notitieveld tijdens het aanmeldproces.

De prijs van de oefenavond: Overtuigend spreken

Wij organiseren de maandelijkse oefenavonden exclusief voor onze oud-cursisten omdat wij het belangrijk vinden dat jullie blijven oefenen en beter blijven worden. Deelname aan de oefenavond is daarom kosteloos.

Beperkt aantal plaatsen

Omdat er per oefenavond een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, ontvangen wij eventuele afmeldingen graag uiterlijk één week voor deelname. Zo kunnen wij andere geïnteresseerden nog een plaats aanbieden.

Voorwaarden

Er zijn 24 plaatsen beschikbaar per oefenavond. Elke maand mag je ook een introducé meenemen. Per mail ontvang je een bevestiging van jou en je introducé.  Voor afmeldingen korter dan 48 uur vóór een oefenavond brengen wij € 50,- in rekening. Deelname is dus gratis maar niet vrijblijvend.

De data van de oefenavond

De online oefenavond duurt anderhalf uur en wordt één keer per maand gegeven. Aanmelden is gratis en kan via de onderstaande link.

De locatie van de gratis Oefenavond: Overtuigend spreken

Al onze trainingen worden verzorgd in onze mooie kantoorvilla in Hilversum. Zowel voor treinreizigers als automobilisten zijn wij heel goed bereikbaar. Er zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen beschikbaar (€15,70 voor een dagkaart).

Adres

Hilversum
Koninginneweg 11
1217 KP in Hilversum

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Lennart

Lennart van der Linden

Jesper

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
info@debatinstituut.nl
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X