FD Mediagroep

Samenwerking met het Nederlands Debat Instituut

FD Mediagroep is het toonaangevende informatiebedrijf in het financieel-economische domein. Ze bieden ondernemers, bestuurders en beslissers toegang tot actuele, onafhankelijke en relevante informatie en het bijbehorende netwerk. Zo zijn ze al jarenlang het baken voor beslissers. Zij zijn het moederbedrijf van de twee krachtige, journalistieke nieuwsmerken BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad.

Als mediabedrijf dat zich richt op de zakelijke markt is er een duidelijke link met het Nederlands Debat Instituut. Zij helpen professionals om beter geïnformeerd te zijn. En wij helpen al 20 jaar individuen om beter te spreken en organisaties om beter het gesprek aan te gaan. Want goed spreken en goede gesprekken brengen je vooruit. Als mens en als maatschappij.

Wij bieden daarom in samenwerking met de FD Mediagroep de trainingen Leergang leiderschapscommunicatie en Bewust beïnvloeden aan. Als extraatje krijg je na het volgen van deze trainingen, als cursist een proefabonnement op het Het Financieele Dagblad en een bezoek aan de FD Mediagroep. Voor dit bezoek zijn er vier mogelijkheden om een kijkje achter de schermen te nemen bij BNR en/of het FD:

  • Borrel en Newsroom op maandag
  • Borrel en The Friday Move op vrijdag
  • Lunch, BNR radiostudio en FD redactie
  • Ontbijt en BNR radiostudio

Advies nodig?

Ik denk graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Daphne Werner
[email protected]
(035) 625 20 50

Projectmanager incompany trainingen
Bevlogen trainers

Bevlogen dagvoorzitters

Blijven leren en ethousiasmeren

Blijven leren en enthousiasmeren

Bewuste focus en maatwerk

Bewuste focus en maatwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *