DE WERKWIJZE VAN ONZE DAGVOORZITTERS

Meer interactie met jouw publiek op je eerstvolgende bijeenkomst? Ontdek de werkwijze van onze dagvoorzitters!

Onze dagvoorzitters in actie

De werkwijze van onze dagvoorzitters

Een goede voorbereiding is de sleutel tot een succesvolle bijeenkomst. Of dit nu gaat om een kleinschalig rondetafelgesprek of een groot congres met meerdere sprekers en programmaonderdelen. Daarom investeren we veel tijd in deze fase en komen we altijd langs voor een voorbereidend gesprek. Hier bespreken we samen het programma, de doelstellingen en de doelgroep, maar bovenal kijken we ook hoe we voor meer interactie kunnen zorgen tijdens jouw bijeenkomst.

Interactie is namelijk volgens ons de basis van een goed gesprek of debat. Tijdens de bijeenkomst zit er veel kennis en ervaring in de zaal. Wij geloven dat je deze bezoekers actief moet betrekken bij het gesprek.

Interactie moet wel zinvol zijn, daarom zorgen we altijd voor de juiste balans tussen vorm en inhoud en structuur en helderheid. Bij het vinden van deze balans staan jouw doelstellingen centraal. Belangrijke vragen die beantwoord worden zijn onder andere:

  • Is er voldoende variatie in het programma?
  • Hoe vergroten we de impact van de sprekers?
  • Is de zaalinrichting geschikt voor het evenement?
  • Welke audiovisuele middelen moeten worden ingezet?
  • Maken we gebruik van digitale interactie, zoals Mentimeter?

Werkvormen en concepten

Voor een goede balans tussen structuur en interactie is het van belang om de juiste werkvorm te gebruiken. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij je uitstekend adviseren welke werkvorm of concept het beste bij het evenement past. Dit kan een interview, een talkshow, een paneldiscussie of een debat zijn, ook varianten hierop zijn mogelijk.

Ook als je evenement vooral informatie verstrekkend is, is het van belang om je publiek geregeld erbij te betrekken. Zij kunnen namelijk kennis delen, kritische vragen stellen of hun mening geven. Ook hiervoor zijn vele (digitale) vormen mogelijk.

Download hieronder ons digitale werkvormen bestand voor meer informatie over onze interactieve middelen.

Projectmanagement

Onze dagvoorzitters, presentatoren, debatleiders en moderatoren zijn veel buiten de deur en worden daarom ondersteund door een ervaren projectmanager. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de evaluatie is zij je aanspreekpunt voor jouw evenement.

De projectmanager beantwoordt graag al je vragen en adviseert waar nodig. Zij is verantwoordelijk voor het maken van draaiboeken, (bel)afspraken, het bewaken van de planning en deadlines, ze stemt de facilitaire zaken af en ze maakt spreekkaarten voor de gespreksleider. Daarnaast kan zij je ook adviseren als je nog zoekende bent naar een locatie en sprekers. Wij hebben een groot netwerk die we graag inzetten om te helpen.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij zijn pas tevreden als jouw bijeenkomst een succes was. Wij garanderen dan ook dat we jouw bijeenkomst naar een hoger niveau kunnen tillen en dat de juiste energie en sfeer gecreëerd wordt.

  1. Bevlogen experts

Al onze dagvoorzitters, presentatoren, debatleiders en moderatoren zijn bevlogen professionals. Zij staan wekelijks met dezelfde passie en energie op het podium. Daarnaast geven ze ook trainingen in bijvoorbeeld presenteren en pitchen en maken ze video’s om hun uitgebreide podiumervaring en kennis te delen met anderen.

  1. Interactieve concepten

Onze dagvoorzitters, presentatoren, debatleiders en moderatoren denken altijd actief mee met de inhoud en vorm van jouw bijeenkomst. Door de jaren heen is zo’n beetje elke werkvorm voorbijgekomen, hier putten we inspiratie uit om ook op jouw bijeenkomst te kunnen gebruiken. Samen bespreken we wat het beste bij je past en maken we een op maat gemaakt concept.

  1. Professionele organisatie

Als je bij ons iemand inhuurt, betekent dat meer dan iemand die alleen je programma aan elkaar praat. Wij investeren veel tijd in de voorbereiding en schrijven een op maat gemaakt concept. De gespreksleider wordt altijd ondersteund door een ervaren projectmanager. Hierdoor staat er altijd iemand voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te adviseren.

  1. Groot netwerk

Door de jaren heen hebben we een groot netwerk ontwikkeld, zowel binnen de overheid als het bedrijfsleven en het onderwijs. Als je een bepaalde doelgroep wil benaderen, helpen we je graag om die te benaderen. Maar ook als je een locatie of catering nodig hebt, kunnen wij je hierin adviseren.

Tarieven

Het tarief van onze begeleiding is mede afhankelijk van welke dagvoorzitter je graag wil inzetten, maar ook hoe veel voorbereidingstijd er nodig is. Neem hier contact op voor een vrijblijvende offerte.

Advies nodig?

Ik denk graag met je mee zodat jij een dagvoorzitter vindt die past bij jouw wensen.

[email protected]
(035) 625 20 50

Kirsten Voest projectmanager evenementen
Bevlogen trainers

Bevlogen dagvoorzitters

Blijven leren en ethousiasmeren

Blijven leren en enthousiasmeren

Bewuste focus en maatwerk

Bewuste focus en maatwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *