DE WERKWIJZE VAN ONZE DAGVOORZITTERS

Meer interactie met jouw publiek op je eerstvolgende bijeenkomst? Ontdek de werkwijze van onze dagvoorzitters!

Onze dagvoorzitters in actie

De werkwijze van onze dagvoorzitters

Een goede voorbereiding is de sleutel tot een succesvolle bijeenkomst. Of dit nu gaat om een kleinschalig rondetafelgesprek of een groot congres met honderden bezoekers. Daarom zijn onze dagvoorzitters graag zo vroeg mogelijk bij de organisatie van een bijeenkomst betrokken.

Met hun uitgebreide ervaring kunnen zij van begin af aan goed adviseren bij de opbouw van het programma, de geschikte locatie, de benodigde techniek en de verschillende mogelijkheden die er voor gaan zorgen dat de bezoekers van jouw bijeenkomst van begin tot eind geboeid blijven.

Interactie tussen publiek en podium is daarbij de sleutel tot succes. Aanwezigen moeten continu geprikkeld worden met vragen en mogelijkheden om ook hun eigen kennis over het onderwerp in te brengen. Alleen maar luisteren met af en toe een vraag tussendoor is niet meer van deze tijd. Je gasten moeten echt onderdeel van het programma zijn! Onze dagvoorzitters weten hoe je dat bereikt.

Een goede bijeenkomst kent spanningsbogen en variatie. Zo kan een presentatie worden afgewisseld met een interview. En bij ieder programmaonderdeel wordt idealiter ook de zaal betrokken. Bijvoorbeeld via vragen aan de zaal of een discussieonderwerp aan het einde van een presentatie. Op die manier draagt iedereen bij aan het succes van de bijeenkomst en wordt maximaal gebruik gemaakt van de aanwezige kennis en ervaring in de zaal.

Werkvormen en concepten

Om je programma goed op te bouwen kun je gebruik maken van eindeloos veel werkvormen. Onze ervaren dagvoorzitters kunnen je adviseren wat het beste past bij het type bijeenkomst dat jij organiseert. Wil je vooral informatie overbrengen of ben je juist op zoek naar discussie? Voor ieder doel zijn er verschillende mogelijkheden.

Download hieronder ons digitale werkvormenbestand ter inspiratie!

Projectmanagement

Onze dagvoorzitters, presentatoren, debatleiders en moderatoren zijn veel buiten de deur en worden daarom ondersteund door een ervaren projectmanager. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de evaluatie is zij je aanspreekpunt voor jouw evenement.

De projectmanager beantwoordt graag al je vragen en adviseert waar nodig. Zij is verantwoordelijk voor het maken van draaiboeken, (bel)afspraken, het bewaken van de planning en deadlines, ze stemt de facilitaire zaken af en ze maakt spreekkaarten voor de gespreksleider. Daarnaast kan zij je ook adviseren als je nog zoekende bent naar een locatie en sprekers. Wij hebben een groot netwerk die we graag inzetten om te helpen.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij zijn pas tevreden als jouw bijeenkomst een succes was. Wij garanderen dan ook dat we jouw bijeenkomst naar een hoger niveau kunnen tillen en dat de juiste energie en sfeer gecreëerd wordt.

  1. Bevlogen experts

Al onze dagvoorzitters, presentatoren, debatleiders en moderatoren zijn bevlogen professionals. Zij staan wekelijks met dezelfde passie en energie op het podium. Daarnaast geven ze ook trainingen in bijvoorbeeld presenteren en pitchen en maken ze video’s om hun uitgebreide podiumervaring en kennis te delen met anderen.

  1. Interactieve concepten

Onze dagvoorzitters, presentatoren, debatleiders en moderatoren denken altijd actief mee met de inhoud en vorm van jouw bijeenkomst. Door de jaren heen is zo’n beetje elke werkvorm voorbijgekomen, hier putten we inspiratie uit om ook op jouw bijeenkomst te kunnen gebruiken. Samen bespreken we wat het beste bij je past en maken we een op maat gemaakt concept.

  1. Professionele organisatie

Als je bij ons iemand inhuurt, betekent dat meer dan iemand die alleen je programma aan elkaar praat. Wij investeren veel tijd in de voorbereiding en schrijven een op maat gemaakt concept. De gespreksleider wordt altijd ondersteund door een ervaren projectmanager. Hierdoor staat er altijd iemand voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te adviseren.

  1. Groot netwerk

Door de jaren heen hebben we een groot netwerk ontwikkeld, zowel binnen de overheid als het bedrijfsleven en het onderwijs. Als je een bepaalde doelgroep wil benaderen, helpen we je graag om die te benaderen. Maar ook als je een locatie of catering nodig hebt, kunnen wij je hierin adviseren.

Tarieven

Het tarief van onze begeleiding is mede afhankelijk van welke dagvoorzitter je graag wil inzetten, maar ook hoe veel voorbereidingstijd er nodig is. Neem hier contact op voor een vrijblijvende offerte.

Advies nodig?

Ik denk graag met je mee zodat jij een dagvoorzitter vindt die past bij jouw wensen.

[email protected]
(035) 625 20 50

Kirsten Voest projectmanager evenementen
Bevlogen trainers

Bevlogen dagvoorzitters

Blijven leren en ethousiasmeren

Blijven leren en enthousiasmeren

Bewuste focus en maatwerk

Bewuste focus en maatwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *