ONZE ACTIVITEITEN TIJDENS DE CORONACRISIS

Webinars, online trainingen, online coaching en digitale congressen

Het effect op onze trainings- en congresmarkt

Ontdek ons online aanbod

Nederland is tijdens de Coronacrisis grotendeels tot stilstand gekomen. Zo ook de congres- en trainingsmarkt. Toch zijn wij in deze periode op verschillende manieren nog actief binnen de grenzen van wat mogelijk is. Zie hier wat voorbeelden van activiteiten waar je bij kunt aanhaken en voorbeelden van activiteiten die wij ook voor jouw organisatie kunnen inzetten!

E-learning: ‘Kort & krachtig overtuigen’

Denk jij regelmatig ‘had ik dat nou maar gezegd’ na afloop van een vergadering of gesprek met een klant? Of heb je het gevoel dat je niet gehoord wordt tijdens de momenten waarin je jouw ideeën naar voren brengt? Wij snappen dat! En daarom hebben wij de e-learning Kort & krachtig overtuigen ontwikkeld. Klik hieronder voor meer informatie.

E-learning: ‘Effectief vergaderingen leiden’

Voor €45 (ex. btw) bieden wij deze 6-delige online training aan vol praktische tips die jou helpen om de komende tijd je online vergaderingen effectief te laten verlopen.

Online persoonlijke coachingssessie

Wil je juist nu aan de slag met het ontwikkelen van je communicatieve vaardigheden maar kan dat alleen online vanwege Corona? Moet je een belangrijke bijeenkomst voorzitten maar wil je nog wat extra handvatten om zelfverzekerder te kunnen handelen? Tijdens deze interactieve één-op-één sessie van een uur ga je met een trainer online aan de slag om heel gericht jouw vaardigheden aan te scherpen en zelfverzekerd online te communiceren.

Online congres of bijeenkomst organiseren?

Op dit moment zijn wij voor meerdere opdrachtgevers bezig om digitale bijeenkomsten te organiseren. Onder andere voor de Nierstichting, het ministerie van Defensie, NIDV en de NWO. Overweeg jij ook een digitaal evenement uit de grond te stampen? Wij kunnen, naast het leveren van een digitale dagvoorzitter, je ook adviseren hoe dit aan te pakken en in contact brengen met de juiste partijen om je te ondersteunen! Neem vooral contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en dan helpen we je op weg.

Online trainingen op poten zetten?

Wil je op korte termijn een online training of webinar organiseren en ben je op zoek naar een studio of heb je advies nodig? Wij kunnen je helpen met onze in house-studio en kennis op het gebied van het digitaliseren van je sessies. Neem vooral contact op!

Gratis online oefensessies

Normaal bieden wij een keer per maand een gratis oefenavond aan bij ons op kantoor voor oud-cursisten. Een avond waar deelnemers minimaal drie keer een spreek-, overtuig-, debat- of vergaderoefening doen. Heel praktisch en luchtig. ‘Beter spreken leert men door te spreken!’ is ons motto. In deze periode gaan wij hier gewoon mee door maar dan online! Interesse?

Gratis online inspiratiesessies en workshops voor gemeenten

Vanuit onze eigen studio op kantoor zenden wij de komende tijd verschillende webinars uit inclusief digitale ronde tafelsessies over ons vakgebied voor verschillende van onze relaties. Zo ook voor ons netwerk in de gemeente. Ben jij een griffier en wil je mee doen aan de online inspiratiesessie vol praktische tips in Coronatijd? Schrijf je dan gratis in! Of ben jij een raadslid en wil je leren hoe je effectief online kunt vergaderen? Doe dan mee met de online workshop. Interesse in andere programma’s en/of deelnemen aan een webinar of ronde tafelgesprek? Houd onze website in de gaten.

Bibliotheek en YouTube-kanaal

De meesten van ons zitten op dit moment thuis en hebben meer tijd om aandacht te besteden aan de persoonlijke ontwikkeling. Geldt dat ook voor jou? Ga dan vooral eens kijken in onze bibliotheek en bezoek ons YouTube-kanaal boordevol gratis tips en analyses die je helpen om nog beter te vergaderen, pitchen, discussiëren en overtuigen.

Bevlogen dagvoorzitters

Blijven leren en enthousiasmeren

Bewuste focus en maatwerk

X