Online persoonlijke coachingsessie

0 out of 5

0 mensen hebben deze training beoordeeld

  • Duur 1 uur
  • Bedrag € 199 ex. Btw
  • Locatie Online
  • Deelnemers 1
  • Extra Meerdere uren mogelijk

Ga online aan de slag met het
verbeteren van je overtuigingskracht

Wil je juist nu aan de slag met het ontwikkelen van je communicatieve vaardigheden maar kan dat alleen online vanwege Corona? Moet je een belangrijke bijeenkomst voorzitten maar wil je nog wat extra handvatten om zelfverzekerder te kunnen handelen? Tijdens deze interactieve één-op-één sessie van een uur ga je met een trainer aan de slag om heel gericht jouw vaardigheden aan te scherpen en zelfverzekerd online te communiceren.

Versterk je vaardigheden

Heb je al veel ervaring met presentaties geven of vergaderingen leiden maar moet dat nu opeens via een online medium? Dat is even wennen, zelfs voor de meest doorgewinterde voorzitter. Ben je op zoek naar concrete tips die je kunt gebruiken om jouw vaardigheden te vertalen naar online overtuigingskracht? Hoe je op een slimme manier meer impact kunt maken met jouw online optreden? Tijdens de online persoonlijke coachingsessie helpt één van onze trainers je om het meeste te halen uit jouw vergaderingen of bijeenkomsten.

Straal zelfvertrouwen uit en laat je niet gek maken door de techniek

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt zeker ook voor online bijeenkomsten. Onze trainers helpen je graag bij deze voorbereiding zodat jij precies weet welke tools je uit de kast kunt halen om zelfverzekerd en overtuigend over te komen. Wil je je voorbereiden op een belangrijke bijeenkomst of deze tijd gebruiken om te schaven aan je overtuigingskracht in het algemeen? Het kan allemaal. De sessies zijn helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen.

Ontdek hoe je meer impact kunt maken

Wat is je belangrijkste boodschap en welke opbouw van je verhaal sluit hier het beste op aan? Als je dit goed weet kom je duidelijker en krachtiger over. Onze trainers zijn kritisch op vorm en inhoud waardoor jouw verhaal beter tot zijn recht komt. In de persoonlijke coachingsessie krijg je tips maar ga je vooral ook veel oefenen met je verhaal. Dit zorgt ervoor dat je verhaal meer focus krijgt en beter binnenkomt bij je toehoorders.

  • Makkelijke online werken aan je vaardigheden
  • Aan de slag met focus in je verhaal
  • Verbeteren van je (online) presentatie
  • Leer een gepaste sfeer neer te zetten
  • Voel je zelfverzekerd

Meer verdieping?

Wil je meer dan alleen maar coaching? En ben je op zoek naar nog meer verdieping? Volg dan de Leergang assertief managen. Dit programma vormt een mooie combinatie van drie trainingen waarin presenteren, beïnvloeden en profileren centraal staan. Je leert assertiever te zijn en meer impact te maken zonder je eigen stijl te verliezen. Test jouw kennis ook tegenover andere professionals in een kleine vertrouwde groep van 8 andere cursisten. De leergang is ook inclusief een dagdeel persoonlijke coaching, deze bestaat uit een één-op-één sessie met een trainer.

Online persoonlijke coachingsessie onderdelen en mogelijkheden

De online persoonlijke coachingsessie is een intensief uur waarin je vanaf minuut één aan de slag gaat met jouw leerdoelen. Het programma is volledig maatwerk dus alles op het gebied van mondelinge overtuigingskracht is mogelijk. Bereid een belangrijke (online) presentatie of bijeenkomst samen met één van onze trainers voor of oefen de opbouw van je verhaal. Óf heb je nu eindelijk wat meer tijd om aan jezelf te werken en wil je beter worden in onderhandelen, jezelf profileren of vergaderen. Ook dat kan! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Opbouw van de sessie

Vooraf

Na je aanmelding belt onze adviseur je. Zij gaat met je in gesprek over je leerdoelen en plant de online sessie in overleg met jou in. Daarnaast koppelt ze je op basis van je onderwerp aan één van onze trainers. Je kunt haar ook altijd bellen om mee te denken over je leerdoelen. Met deze informatie ontwerpt onze trainer een op maat gemaakt programma waar jullie vanaf minuut 1 mee aan de slag gaan.

De online persoonlijke coachingsessie

Een uur klinkt maar kort maar geloof ons, het is heel intensief om één-op-één te oefenen en dat ook nog eens via een scherm. Het uur gebruiken we om je tips te geven die aansluiten bij jouw situatie. Dan gaan we daar ook gelijk mee oefenen zodat je niet alleen weet hoe het moet maar het ook al eens hebt gedaan waardoor je het je echt eigen maakt. Afsluitend geven we je handvatten mee die je kunt gebruiken, oefeningen waar je thuis mee verder kunt of huiswerk om je optimaal voor te bereiden.

Nazorg en extra’s

Na de sessie is het nog niet klaar. Onze trainer kijkt graag nog eens naar een stukje van je vergadering om je feedback te geven, geeft je tips op de laatste versie van je betoog of praat je de dag voor de bijeenkomst moed in. En je mag ook altijd bellen om je succes te vieren natuurlijk!

Ben je enthousiast geworden en wil je verder met het ontwikkelen van je vaardigheden? Kom dan naar onze online oefenavond, speciaal voor oud-cursisten. Ook hebben we een YouTubekanaal vol tips voor allerlei gelegenheden dus je hoeft je niet te vervelen tijdens de intelligentie lockdown.

Is de persoonlijke coaching iets voor jou?

Iedereen heeft wel een valkuil die je graag vermijd maar nog liever wel eens goed aan zou willen pakken. Dit is je kans. In slechts één uur kun je vanaf jouw thuiswerkplek aan de slag om deze valkuil aan te pakken. Maar je kunt natuurlijk ook iets wat je al goed kan, maar nu online moet doen, nog verder verbeteren. Ben je leidinggevende, communicatiemedewerker, voorzitter of raadslid? Of heb je de ambitie om dit te worden? Schijf je nu in voor de online persoonlijke coachingsessie.

Waarom een online coachingsessie bij het debatinstituut?

Onze trainers hebben niet alleen jarenlange ervaring met het coachen van managers, politici en presentatoren. Ook zijn we sinds kort expert op het gebied van online communicatie. Wij worden allemaal blij van goede communicatie en écht het gesprek met elkaar aangaan. Deze kennis en dit enthousiasme delen we graag met jou om van jou een nog betere spreker te maken. Wij helpen jou om online zelfverzekerder en met meer plezier te overtuigen.

Een sessie op maat

Aan de slag! Met alleen theorie kom je er niet. Natuurlijk geven we je goede tips waar je echt wat mee kunt maar we willen dat je vooral veel oefent. In korte stukjes gaan de trainers met jou aan de slag om te zorgen dat je de theorie ook in de praktijk brengt en ook na de coachingsessie nog oefent.

Oefenen, oefenen, oefenen

We vinden het belangrijk dat je niet alleen beter wordt in je communicatieve vaardigheden maar het vooral ook leuker vindt. Ben je enthousiast geworden en wil je meer? Elke maand organiseren we online oefenavonden waarin je met oud-cursisten aan de slag gaat om je vaardigheden op peil te houden. Ontdek ook ons Youtube-kanaal vol tips om jezelf te blijven uitdagen.

Meer weten over de trainers, oefenavonden en onze aanpak? Lees hier waarom je een training bij het Nederlands Debat Instituut volgt.

De prijs van de online coachingsessie

Ben je overtuigd? Je kunt je hieronder direct inschrijven voor de online coachingsessie van een uur. Als je nog wat vragen hebt of graag even wil sparren met iemand die jouw uitdagingen begrijpt, neem dan contact met ons op.

Maatwerksessie online persoonlijke coaching: € 199,- 
Dit is een sessie via het online medium van jouw keuze van één uur, die volledig toegespitst is op jouw persoonlijke leerdoelen.

Voorwaarden

De prijs is exclusief btw. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Lennart

Lennart van der Linden

Jesper

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
info@debatinstituut.nl
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X