De succesvolle dagvoorzitter

48 mensen hebben deze training beoordeeld

 • Duur 2 dagen
 • Bedrag € 1365 ex. Btw
 • Locatie Hilversum
 • Deelnemers 8
 • Extra aanvullende coaching is mogelijk
 • Deze training is te boeken met het STAP-budget, geef dit aan op het inschrijfformulier

Leer je publiek betrekken met de slimme presentatietechnieken
van De succesvolle dagvoorzitter

Vind je het leuk om voor een publiek te staan, maar twijfel je af en toe nog over hoe je je publiek zinvol kunt betrekken? Of wil je meer weten over de voorbereiding, technische aspecten en werkvormen die werken? De training ‘De succesvolle dagvoorzitter’ laat alle elementen voor het succes van de professionele dagvoorzitter aan bod komen.

Als dagvoorzitter spreken voor grote groepen

Moet je voor werk vaak presenteren voor grote groepen? Of wil je leren hoe je een publiek inspireert met jouw verhaal? Tijdens de training De succesvolle dagvoorzitter ontdek je hoe belangrijk de voorbereiding is, aan welke technische aspecten je nog kunt werken en welke werkvormen je kunt inzetten voor meer interactie. De training laat alle elementen voor het succes van de professionele dagvoorzitter aan bod komen.

Overtuigende lichaamstaal & handige gesprekstechnieken

Na het volgen van deze training kun jij die extra stap zetten in het leiden van bijeenkomsten. Tijdsbewaking, zaalinteractie, voorbereiding en technische doorloop, het komt allemaal aan bod. De training wordt gegeven door ervaren dagvoorzitters die jou voorzien van hun eigen tips en tricks. In de training De succesvolle dagvoorzitter  leer je alles over lichaamstaal en handige gesprekstechnieken voor meer interactie, zodat jij op je volgende evenement daar je voordeel mee kunt doen.

Word in twee dagen een allround dagvoorzitter

 • Je staat met impact op het podium
 • Inzicht in techniek en proces
 • Waarborgen van interactie met het publiek
 • Regie houden en doeltreffend ingrijpen
 • Tijd- en sfeerbewaking

Meer verdieping?

Ben je opzoek naar nog meer persoonlijke aandacht? En wil je meer verdieping bij het ontwikkelen van je persoonlijke leerdoelen? Boek bij de training De succesvolle dagvoorzitter een passende persoonlijke coaching. Tijdens een persoonlijke coachingssessie ga je één-op-één met een trainer aan de slag met jouw specifieke persoonlijke wensen.

De succesvolle dagvoorzitter programma en onderdelen

De training De succesvolle dagvoorzitter bestaat uit twee dagen met een aantal weken ertussen. Alles wat je leert over presentatie- en gesprekstechnieken op dag 1 kun je direct toepassen in de praktijk. De tweede trainingsdag gaan we dieper in op situaties waarin je het eerdere lesmateriaal hebt toegepast. Heb je in de tussentijd al op het podium gestaan? Hoe heb je je voorbereid en heb je al één van de werkvormen toegepast? Waarom ging dit goed of waar is er nog ruimte voor verbetering? Tijdens de tweede dag werk je samen met de trainer aan het aanscherpen van jouw aandachtspunten.

Dit zijn de onderwerpen die van jou een allround dagvoorzitter maken:

Dag 1: Jezelf overtuigend presenteren met slimme presentatietechnieken

 • Overtuigend presenteren
 • De taken van een dagvoorzitter
 • Een krachtige opening
 • Het aan- en afkondigen van sprekers
 • Interviewtechnieken
 • Zinvolle zaalinteractie

Dag 2: De essentiële voorbereiding voor een dagvoorzitter

 • Hoe adviseert de dagvoorzitter vooraf
 • Kenmerken van een goed en slecht programma
 • Valkuilen bij het bewaken van de tijd
 • Werkvormen die werken
 • Enthousiasmeren en omgaan met weerstand
 • Samenvatten en concluderen van een bijeenkomst

Presenteren oefenen met persoonlijke coaching

Binnenkort al een groot evenement op de planning? Ben je goed voorbereid? Heb je behoefte aan meer persoonlijke aandacht om specifiek te werken aan je komende optreden als dagvoorzitter. Kies dan ook voor een persoonlijke training, waarbij je in een één-op-één sessie met een trainer dieper ingaat op jouw leerdoelen. Met nog meer persoonlijke aandacht kun specifiek werken aan het vergroten van jouw overtuigingskracht op het podium.

Gratis oefenavonden

Wil je blijven oefenen met het spreken voor grote groepen? Blijf onbeperkt de geleerde technieken oefenen op onze speciale oefenavonden voor oud-cursisten. Als je eerder bij ons een cursus hebt gevolgd, dan kun je jouw overtuigkennis altijd blijven opfrissen tijdens deze oefenavonden.

Voor wie is de training De succesvolle dagvoorzitter geschikt?

De training ‘De succesvolle dagvoorzitter’ is bedoeld voor professionals die de vaardigheden van een goede presentator willen beheersen. En regelmatig sessies, vergaderingen en bijeenkomsten in goede banen willen leiden. Denk aan (interne) themabijeenkomsten, brainstormsessies of interactieve presentaties.

Optreden als spreker voor een groot publiek

Wil jij optreden als een inspirerende spreker voor een groot publiek? Heb je behoefte wat meer handvatten voor werkvormen, presentatie en interactie? Dat komt allemaal aan bod tijdens deze training. Iedereen kan de training volgen maar het helpt als je al wat basiskennis hebt opgedaan. De training is minder geschikt voor mensen die nog helemaal geen (podium)ervaring hebben.

Waarom de training De succesvolle dagvoorzitter bij ons?

Onze trainers zijn naast trainer ook allemaal veelgevraagde dagvoorzitters en staan meerdere keren per week op het podium. Alle kennis en ervaring die ze hier opdoen, komt ook terug in de training. Ze helpen jou om je volgende bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen en een podium te geven aan het doel van de bijeenkomst.

Persoonlijke aandacht voor jou als cursist

Het is ook mogelijk om een trainer mee te laten kijken bij een bijeenkomst die je modereert. Wij denken graag mee en geven je graag praktijkgerichte feedback. Het is voor ons belangrijk om jou als cursist persoonlijke aandacht te geven. Uiteindelijk is ons doel dat jij als overtuigende spreker optreedt en jouw verhaal en het verhaal van anderen goed kunt uitdragen.

Blijven oefenen met presenteren

Ben je enthousiast geworden en wil je alvast inspiratie opdoen? Kijk dan op ons Youtube-kanaal. Hier vind je leuke tips over events, presenteren en sprekers. Wij geloven dat blijven oefenen van essentieel belang is voor het succes van jou als dagvoorzitter, daarom bieden we maandelijks ook een gratis oefenavond aan, aan oud-cursisten. Tijdens deze avond kun je werken aan je presentatie- en gesprekstechnieken.

Meer weten over de trainers, oefenavonden en onze aanpak? Lees hier waarom je een training bij het Nederlands Debat Instituut volgt.

De prijs van de tweedaagse dagvoorzitterstraining

Ga jij voor de training De succesvolle dagvoorzitter bij het Nederlands Debat Instituut? Bekijk de pakketen hieronder. Wij denken graag met je mee! Wil je een training op maat of een persoonlijke coaching neem dan vooral contact met ons op.

De tweedaagse training De succesvolle dagvoorzitter: € 1.365,-
Dit is inclusief studiemateriaal, luxe catering, onze bestseller ‘Debatteren om te winnen’, het deelnemerscertificaat en uitgebreide begeleiding na de training.

De succesvolle dagvoorzitter + persoonlijke coaching*:      € 1.993,-
Wil je graag een één-op-één sessie boeken met de trainer om jouw kwaliteiten tot in de puntjes door te bespreken? Boek bij aankoop ook direct een persoonlijke coaching. Normaal gesproken is een persoonlijke coachingssessie €785,- maar in combinatie met een training krijg je 20% korting op de sessie.

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw (en exclusief reiskosten bij coaching op locatie). Tijdens de dagvoorzitterstraining ontvang je ook onze managementboek.nl bestseller ‘Debatteren om te winnen’. Een boek vol extra tips en presentatietechnieken die jij in je dagelijkse bezigheden kunt toepassen.  Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk. Groepen bestaan daarom uit minimaal 4 en maximaal 8 personen.

*De datum voor een ‘Persoonlijke coaching’ zal in overleg met onze projectmanagers worden afgestemd.

De data van De succesvolle dagvoorzitter

De training De succesvolle dagvoorzitter is een tweedaagse cursus. Kies je data en locatie via de onderstaande knop. Hier vind je de beschikbare data en locatie waar je uit kunt kiezen. Meer informatie over de locatie vind je onderaan deze pagina.

De locatie van de training De succesvolle dagvoorzitter

Onze trainingen worden verzorgd in onze mooie kantoorvilla in Hilversum. Zowel voor treinreizigers als automobilisten zijn wij heel goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (dagkaart €15,70).

Adres

Hilversum
Koninginneweg 11
1217 KP in Hilversum

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Jesper

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
[email protected]
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X