Persoonlijk coachingstraject

4.2 out of 5

5 mensen hebben deze training beoordeeld

  • Duur 3 sessies
  • Bedrag € 2085 ex. Btw
  • Locatie Hilversum & eigen locatie
  • Deelnemers 1
  • Extra Bestaat uit dagdeelsessies

Werk aan jouw persoonlijke leerdoel in een coachingstraject

Wil jij je spreekvaardigheid vergroten om te groeien in jouw carrière? Kun je professionele ondersteuning gebruiken bij het werken aan jouw leerdoel? Kies dan voor één van onze coachingstrajecten, die jou klaarstomen voor je volgende stap.

Ontwikkel je spreekvaardigheid

Wil je graag verder groeien in jouw carrière, maar merk je dat je spreekvaardigheden nog ondersteuning kunnen gebruiken? Sta je voor de uitdaging om op een (internationaal) congres een belangrijke presentatie te geven?  Of ben jij een vertegenwoordigende rol gaan vervullen bij jouw organisatie of in de politiek en moet je nu meer in het openbaar spreken dan je gewend bent?  Ga dan aan de slag met jouw leervraag met één van onze trainers in een persoonlijk traject.

Versterk jouw overtuigingskracht

De sleutel tot overtuigend spreken zit in jezelf. Tijdens dit coachingstraject ontwikkel je samen met één van onze overtuigexperts je eigen stijl en leer je hoe je jouw valkuilen kunt vermijden. Doordat je in meerdere sessies aan de slag gaat met de trainer, kun je jezelf steeds verbeteren.

Doorlopende leerlijn

Wij hebben onze coachingstrajecten ontwikkeld zodat jij kunt profiteren van een doorlopende leerlijn en feedback van een trainer die gespecialiseerd is in jouw vraag. Je kunt kiezen uit verschillende trajecten, maar natuurlijk ook een maatwerkprogramma samenstellen.

  • Werk aan jouw persoonlijke leerdoel
  • Ontwikkel je eigen spreekstijl
  • Leer omgaan met jouw valkuilen
  • Ontwikkelen van je overtuigingskracht
  • Ontdek hoe jij je publiek kunt inspireren

Meer verdieping?

Wil je meer dan alleen maar coaching? En ben je op zoek naar nog meer verdieping? Volg dan de Leergang assertief managen. Dit programma vormt een mooie combinatie van drie trainingen waarin presenteren, beïnvloeden en profileren centraal staan. Je leert assertiever te zijn en meer impact te maken zonder je eigen stijl te verliezen. Test jouw kennis ook tegenover andere professionals in een kleine vertrouwde groep van 8 andere cursisten. De leergang is ook inclusief een dagdeel persoonlijke coaching, deze bestaat uit een één-op-één sessie met een trainer.

Programma van jouw persoonlijke coachingstraject

Onze coachingstrajecten bestaan uit drie sessies van 2,5 – 3 uur, met een aantal weken ertussen. Zo kun je elke keer de geleerde vaardigheden in de praktijk brengen en in de volgende sessie werken aan een verbeterslag. Deze praktische toepassing zorgt ervoor dat je heel gericht aan je leerdoel werkt. Je kunt kiezen uit onderstaande trajecten, of een maatwerkprogramma opstellen in overleg. Neem daarvoor contact met ons op.

Voorafgaand aan het coachingstraject heb je een telefonische intake met jouw coach. Zo kunnen jullie samen het programma van het traject nog verder op maat maken en bijvoorbeeld voor elke sessie een centrale focus afspreken.

Conceptprogramma’s voor een coachingstrajecten

Persoonlijke ontwikkelingstraject

In 3 sessies ga je aan de slag met een persoonlijk ontwikkelplan. Samen met onze trainer ontwikkel je een strategie waarmee je je binnen jouw organisatie, of binnen jouw netwerk, beter kunt profileren. Je krijgt handvatten aangereikt waarmee je jouw sterke kanten kunt benadrukken en anderen voor je kunt winnen.

Presentatietraject

In 3 sessies ga je aan de slag met jouw presentatie. De trainer helpt je met de perfecte PowerPoint-presentatie, leert je om overtuigend te spreken, en hoe je de vragen achteraf in jouw voordeel kunt beantwoorden.

Coachingstraject publiek spreken

In 3 sessies leer je alles over het medialandschap van Nederland, hoe je overtuigend overkomt tijdens een publiek optreden, hoe je om kunt gaan met onverwachte situaties, en hoe je jouw publiek kunt beïnvloeden.

Kom ook naar de gratis oefenavonden

Wil je jouw communicatieve vaardigheden graag op peil houden? Blijf onbeperkt jouw technieken oefenen op onze speciale oefenavonden voor oud-cursisten. Als je eerder bij ons een cursus hebt gevolgd, dan kun je jouw overtuigkennis altijd blijven opfrissen tijdens deze oefenavonden.

Voor wie zijn de persoonlijke coachingstrajecten geschikt?

De persoonlijke coaching is voor iedereen die zijn of haar spreekvaardigheden wil vergrote en daarmee een carrièrestap wil maken. Denk aan leidinggeven, presenteren, vergaderen of onderhandelen. Maar een coachingstraject is ook de perfecte voorbereiding op een belangrijke presentatie of onderhandeling. Door de intensieve begeleiding van een vaste coach kun je jouw persoonlijke leerdoel bereiken.

Persoonlijke coaching voor leidinggevenden

Deze trajecten zijn bij uitstek geschikt voor hoger management. Wil je jouw ideeën nog overtuigender pitchen aan jouw management? Of je collega’s positief beïnvloeden met een krachtige opbouw van je presentatie? Onze trainers zorgen ervoor dat jij zelfverzekerd en vooral overtuigend jouw verhaal kunt uitdragen.

Waarom een coachingstraject bij ons?

Onze trainers willen jou helpen met het bereiken van jouw leerdoel. Ze hebben veel ervaring met het coachen van managers, politici en presentatoren. Met al 20 jaar kennis in huis beschikken we over ontzettend veel communicatieve vaardigheden, die onze trainers graag met je willen delen. Zij kunnen zich inleven in jouw situatie en helpen je in elke sessie met een verbeterslag, zodat je na het traject een hoger niveau in je spreekvaardigheid hebt bereikt.

Maatwerk voor jouw leerdoel

Oefening baart kunst. Door veel te oefenen ontwikkel je sneller. Belangrijk hierbij is dat je doelgericht oefent. Samen kunnen we een maatwerkprogramma samenstellen en echt de diepte in gaan. Als je eerder een training bij ons hebt gevolgd koppelen we je voor de coaching graag aan jouw favoriete trainer, zodat jullie elkaar al kennen en de trainer weet op welk niveau jouw vaardigheden zijn.

Blijven oefenen met jouw leerdoelen?

Het houdt niet op na jouw persoonlijke coaching. Na dit traject kun je onbeperkt blijven oefenen met het verbeteren van je communicatievaardigheden en je presentatietechnieken. Elke laatste maandagavond van de maand organiseren wij een gratis oefenavond, exclusief voor oud-cursisten. Ontdek ook ons YouTube-kanaal vol tips om jezelf te blijven uitdagen.

Meer weten over de trainers, oefenavonden en onze aanpak? Lees hier waarom je een training bij het Nederlands Debat Instituut volgt.

De prijs van een persoonlijk coachingstraject

Ga jij voor een coachingstraject bij het Nederlands Debat Instituut? Je profiteert dan van een speciaal tarief. De reguliere prijs voor één coachingsessie bedraagt € 785,- (€ 985,-  bij een sessie op eigen locatie).

Persoonlijk coachingstraject 3 sessies: € 2.085,-
Dit is een uitgebreide één-op-één sessie passend bij jouw leerdoelen.

Persoonlijk coachingstraject op eigen locatie*:  € 2.355,-
Dit is een uitgebreide één-op-één sessie passend bij jouw leerdoelen op de locatie naar wens. De prijs is exclusief de reiskosten van de trainer.

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw (*en exclusief reiskosten bij coaching op locatie). De coaching is mogelijk in combinatie met één van onze trainingen. Bij het boeken van een training kun je de optie “plus coaching” aanvinken. Je krijgt dan korting op de coaching.

De datum voor een ‘Persoonlijke coaching’ zal in overleg met onze projectmanagers worden afgestemd.

De data van jouw coachingstraject

Elke coaching is een dagdeelsessie van 2,5 – 3 uur. Wij stemmen graag een passende datum en trainer met je af. Laat ons vooral je voorkeursdatum weten in het bijbehorende veld.

De locatie van jouw coachingstraject

Onze coachingssessies worden verzorgd in onze mooie kantoorvilla in Hilversum. Zowel voor treinreizigers als automobilisten zijn wij heel goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (dagkaart €15,70).

Wil je liever op jouw eigen locatie begeleid worden, dan is dat ook mogelijk.

Adres

Hilversum
Koninginneweg 11
1217 KP in Hilversum

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Lennart

Lennart van der Linden

Jesper

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
info@debatinstituut.nl
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X