WAAROM BIJ ONS?

Goed spreken en goede gesprekken brengen je vooruit. Als mens en als maatschappij.
Maar waarom een training bij het Nederlands Debat Instituut?

Waarom het Nederlands Debat Instituut

Goed spreken en goede gesprekken brengen je vooruit. Als mens en als maatschappij. Daarom helpen wij al 20 jaar individuen om beter te spreken en organisaties om beter het gesprek aan te gaan. In veel van wat we doen staat debatteren centraal. Omdat we geloven dat het debat onmisbaar is in ieder goed gesprek. Maar waarom moet je nu juist voor een training van het debatinstituut kiezen?

Bevlogen trainers

Al onze trainers zijn bevlogen professionals. Wekelijks maken zij video’ s, schrijven artikelen over overtuigingskracht, en analyseren speeches in de media om hun inzichten met jou te delen. Ze hebben allemaal voor dit vak gekozen omdat ze een passie hebben voor het gesproken woord.

Onze trainers hebben ook veel persoonlijke ervaring met het spreken voor groepen en het leiden van bijeenkomsten. Zij kennen en snappen de uitdagingen waar jij voor staat, en weten dat de praktijk altijd anders is dan de theorie. Ze kunnen eindeloos voorbeelden en suggesties geven vanuit de praktijk over wat werkt en wat de grootste valkuilen zijn.

Blijven leren en enthousiasmeren

Spreken leer je door te spreken. Onze trainingen zijn heel goed maar zijn vooral een eerste stap op weg naar succes. Je zal na de training zelf moeten blijven oefenen en willen blijven verbeteren. Wij helpen je daar graag mee. Dat doen we door je regelmatig concrete tips te sturen nadat je de training bij ons hebt afgerond.

Ook organiseren wij exclusief voor oud-cursisten iedere maand een gratis Oefenavond in onze kantoorvilla in Hilversum. Tijdens deze avonden ga je veel spreken, debatteren, onderhandelen, pitchen en gesprekken modereren via allemaal leuke en verrassende oefeningen. Tot slot kun je je ook abonneren op ons YouTube-kanaal. Daar verschijnen wekelijks inspirerende korte video’s met praktische tips.

Bewuste focus en maatwerk

Wat ons bijzonder maakt is dat wij enkel en alleen trainingen verzorgen op het gebied van goed spreken. Die keuze hebben wij twintig jaar geleden bewust gemaakt omdat daar onze passie ligt.

Dit zorgt er voor dat de focus van ons hele instituut ligt op mensen verder helpen in het nog beter spreken. Daar weten wij dan ook alles van af en willen we de allerbeste in zijn. We geven trainingen aan mensen uit de hele samenleving. Doordat wij zo breed georiënteerd zijn, weten wij precies waar wat nodig is om je verder te ontwikkelen

Advies nodig?

Ik denk graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
info@debatinstituut.nl
(035) 625 20 50

Projectmanager incompany trainingen

Bevlogen trainers

Blijven leren en enthousiasmeren

Bewuste focus en maatwerk

X