Persoonlijke coaching

4 out of 5

14 mensen hebben deze training beoordeeld

 • Duur 1 dagdeel
 • Bedrag € 785 ex. Btw
 • Locatie Hilversum & eigen locatie
 • Deelnemers 1
 • Extra Meerdere dagdelen mogelijk

Ontwikkel jouw communicatieve vaardigheden in een
Persoonlijke coaching

Wil je jouw communicatieve vaardigheden verdiepen of je voorbereiden op een specifieke presentatie? Of wil je schaven aan persoonlijke valkuilen, of juist veel oefenen in spreken, presenteren of voorzitten? In een één-op-één sessie van een dagdeel met een van onze trainers vergroten wij jouw overtuigingskracht. Kies voor een Persoonlijke coaching om jouw communicatievaardigheden te versterken.

Ontwikkel jouw eigen spreekstijl

Geef je al regelmatig presentaties, maar wil je weten hoe je je impact kunt vergroten? Word je steeds uit je verhaal gehaald door onverwachte vragen of situaties? Of merk je dat je vaak vastloopt op hetzelfde vlak en heb je behoefte aan een structuur waardoor je meer houvast hebt? Tijdens een Persoonlijke coaching ga je in een één-op-één sessie aan de slag met een trainer, passend bij jouw wensen en leerdoelen.

Leer zelfverzekerder en meer ontspannen spreken

De beste manier om zelfverzekerder en meer ontspannen voor je publiek te staan is aan de slag te gaan met je ontwikkelpunten. In een persoonlijke coaching word je bijgestaan door één van onze overtuigexperts die vooraf met jou een programma opstelt dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen en –wensen.

Ontdek en versterk jouw overtuigingskracht

Wil je de opbouw van je presentatie oefenen en sterk neerzetten? Dit kan tijdens een Persoonlijke Coaching. Wij maken voor jou een intensief persoonlijk  maatwerkprogramma, waarin casussen, rollenspellen en concrete praktijkvoorbeelden centraal staan. Een één-op-één sessie duurt minimaal een dagdeel en is in te vullen naar jouw wensen en is makkelijk te combineren met één van onze trainingen.

 • Werken aan persoonlijke valkuilen
 • Versterken van de opbouw van jouw presentatie
 • Effectief reageren op lastige (media)situaties
 • Enthousiasmeren en motiveren van je doelgroep
 • Ontwikkelen van je overtuigingskracht

Meer verdieping?

Wil je meer dan alleen maar coaching? En ben je op zoek naar nog meer verdieping? Volg dan de Leergang assertief managen. Dit programma vormt een mooie combinatie van drie trainingen waarin presenteren, beïnvloeden en profileren centraal staan. Je leert assertiever te zijn en meer impact te maken zonder je eigen stijl te verliezen. Test jouw kennis ook tegenover andere professionals in een kleine vertrouwde groep van 8 andere cursisten. De leergang is ook inclusief een dagdeel persoonlijke coaching, deze bestaat uit een één-op-één sessie met een trainer.

Persoonlijke coaching programma en onderdelen

De Persoonlijke coaching is een intensief maatwerkprogramma van 2,5- 3 uur. Het programma bestaat uit vooraf besproken casussen, rollenspellen, praktijkvoorbeelden en vooral heel veel oefenen. Je gaat aan de slag met een presentatie die je op de planning hebt staan. Of met een persoonlijke valkuil op het gebied van leidinggeven, algemene presentatietechnieken, of vergaderen. De coaching is ook te combineren met één van onze open trainingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Conceptprogramma’s voor een Persoonlijke coaching

Debat- en communicatievaardigheden ontwikkelen

 • Effectief en doelgericht spreken
 • Slimme opbouw van het betoog
 • Presentatie: houding, dictie
 • Overtuigend presenteren
 • Krachtig en strategisch argumenteren
 • Drogredenen herkennen en weerleggen
 • Gebruik maken van stijlfiguren
 • Omgaan met lastige vragen
 • Improvisatietechnieken

Interviewtechnieken verbeteren voor mediaoptredens

 • Inzicht in het media en interviews
 • Persoonlijke presentatie
 • Interviewtechnieken leren toepassen
 • Omgaan met de pers en lastige vragen
 • Improviseren en regie houden
 • Bewustzijn van lichaamshouding en dictie

Voorzittersvaardigheden optimaliseren

 • Effectief de leiding nemen
 • Debatten/discussies in banen leiden
 • Hoofd- en bijzaken onderscheiden
 • De sfeer bewaken
 • Conclusies samenvatten
 • Tijd bewaken
 • Omgaan met kritische reacties

Kom ook naar de gratis oefenavonden

Wil je jouw communicatieve vaardigheden graag op peil houden? Blijf onbeperkt jouw technieken oefenen op onze speciale oefenavonden voor oud-cursisten. Als je eerder bij ons een cursus hebt gevolgd, dan kun je jouw overtuigkennis altijd blijven opfrissen tijdens deze oefenavonden.

Voor wie is de Persoonlijke coaching geschikt?

De persoonlijke coaching is voor iedereen die wil werken aan zijn of haar communicatieve vaardigheden in het bedrijfsleven. Denk aan leidinggeven, presenteren, vergaderen of onderhandelen. Een persoonlijke coaching wordt vaak gevolgd na afloop van een andere training om bepaalde elementen nog wat extra aandacht te geven of de verdieping op te zoeken. Maar een coaching is ook de perfecte voorbereiding op een belangrijke presentatie of onderhandeling.

Persoonlijke coaching voor managers

Deze coaching is voor managers die in hun werk regelmatig presenteren, onderhandelen, vergaderingen voorzitten. Wil je jouw ideeën nog overtuigender pitchen aan jouw management? Of je collega’s positief beïnvloeden met een krachtige opbouw van je presentatie? Onze trainers helpen graag bij het tot in de puntjes bespreken en oefenen van jouw verkoopgesprekken of gesprekken tijdens netwerkbijeenkomsten. Het einddoel is dat jij zelfverzekerd en vooral overtuigend jouw verhaal kunt uitdragen.

Waarom een Persoonlijke coaching bij ons?

Onze trainers hebben veel ervaring met het coachen van managers, politici en presentatoren. Met al 20 jaar kennis in huis beschikken we over ontzettend veel communicatieve vaardigheden, die onze trainers graag met je willen delen. Niets is belangrijker dan dat jij jouw persoonlijke leerdoel behaalt en wij helpen je graag de eerste grote stappen te zetten. Met de brede ervaring van onze trainers kunnen ze goed meedenken en zich inleven in wat jij nodig hebt tijdens een persoonlijke coachingssessie.

Een passende maatwerksessie

Learning by doing. Door veel te oefenen ontwikkel je sneller. Belangrijk hierbij is dat je doelgericht oefent. Samen kunnen we een maatwerkprogramma samenstellen en echt de diepte in gaan. Als je eerder een training bij ons hebt gevolgd koppelen we je voor de coaching graag aan jouw favoriete trainer, zodat jullie elkaar al kennen en de trainer weet op welk niveau jouw vaardigheden zijn.

Blijven oefenen met jouw leerdoelen?

Het houdt niet op na jouw persoonlijke coaching. Na deze coachingssessie kun je onbeperkt blijven oefenen met het verbeteren van je communicatievaardigheden en je presentatietechnieken. Elke laatste maandagavond van de maand organiseren wij een gratis oefenavond, exclusief voor oud-cursisten. Ontdek ook ons Youtube-kanaal vol tips om jezelf te blijven uitdagen.

Meer weten over de trainers, oefenavonden en onze aanpak? Lees hier waarom je een training bij het Nederlands Debat Instituut volgt.

De prijs van de Persoonlijke coaching

Ga jij voor een Persoonlijke coaching bij het Nederlands Debat Instituut? Bekijk de mogelijkheden hieronder. Wil jij een coaching passend bij je gekozen training? Of een reeks aan persoonlijke coachingssessie om jouw communicatieve vaardigheden te versterken? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op.

Maatwerksessie Persoonlijke coaching: € 785,-
Dit is een uitgebreide één-op-één sessie passend bij jouw leerdoelen.

Maatwerksessie Persoonlijke coaching op eigen locatie*:  € 985,-
Dit is een uitgebreide één-op-één sessie passend bij jouw leerdoelen op de locatie naar wens. De prijs is exclusief de reiskosten van de trainer.

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw (*en exclusief reiskosten bij coaching op locatie). De coaching is mogelijk in combinatie met een van onze trainingen. Bij het boeken van een training kun je de optie “plus coaching” aanvinken. Je krijgt dan korting op de coaching.

De datum voor een ‘Persoonlijke coaching’ zal in overleg met onze projectmanagers worden afgestemd.

De data van Persoonlijke coaching

De Persoonlijke coaching is een dagdeelsessie van 2,5 – 3 uur. Wij stemmen graag met jou een passende datum en trainer met je af. Laat ons vooral je voorkeursdatum weten in het daarbijbehorende veld.

De locatie van de Persoonlijke coaching

Onze coachingssessies worden verzorgd in onze mooie kantoorvilla in Hilversum. Zowel voor treinreizigers als automobilisten zijn wij heel goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (dagkaart €15,70).

Wil je liever op jouw eigen locatie begeleid worden, dan is dat ook mogelijk.

Adres

Hilversum
Koninginneweg 11
1217 KP in Hilversum

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Lennart

Lennart van der Linden

Jesper

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
info@debatinstituut.nl
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X