Donatello Piras

Dagvoorzitter

Donatello is al ruim 15 jaar actief als dagvoorzitter, presentator en gesprekleider. Ook staat hij bekend als communicatie- en overtuigexpert. Hij staat wekelijks op het podium in binnen- en buitenland. Dagvoorzitter Donatello is is veelzijdig, breed inzetbaar en staat garant voor interactie en een goede sfeer.

Donatello is een bevlogen dagvoorzitter. Opdrachtgevers waarderen zijn energie en scherpte. Door zijn ervaring en kennis weet hij als geen ander hoe je tot een inhoudelijk sterk programma komt. Hij adviseert je daarom al graag vanaf de voorbereidende fase. Met zijn brede algemene kennis weet hij connecties te maken tussen verschillende onderwerpen. Hij weet de diepte in te gaan door kritische vragen te stellen.

Regelmatig is Donatello ook te zien op radio en televisie om commentaar te geven op speeches, debatten en campagnes. Zo was hij na afloop van de Provinciale Staten Verkiezingen te zien bij ‘Jinek’ en besprak hij verschillende actualiteiten in WNL Goedemorgen Nederland. Daarnaast is hij ook Italië-kenner en geeft hij in de media commentaar op politieke en maatschappelijke ontwikkelen, zoals op BNR.

Showreel

Impressie van Donatello als dagvoorzitter

Kirsten Voest projectmanager evenementen

ADVIES NODIG?

Ik denk graag met je mee zodat jij een dagvoorzitter vindt die past bij jouw wensen.

X