Donatello Piras

Dagvoorzitter

Donatello is al ruim 15 jaar actief als internationaal dagvoorzitter, presentator en gespreksleider. Ook staat hij bekend als communicatie- en overtuigexpert. Hij staat wekelijks op het podium in binnen- en buitenland. Dagvoorzitter Donatello is veelzijdig, breed inzetbaar en staat garant voor interactie en een goede sfeer.

Donatello is een bevlogen dagvoorzitter. Opdrachtgevers waarderen unaniem zijn energie en scherpte. Door zijn ervaring en sterke algemene kennis weet hij als geen ander hoe je tot een inhoudelijk sterk programma komt. Hij adviseert je daarom al graag vanaf de voorbereidende fase. Met zijn brede algemene kennis weet hij snel connecties te maken tussen verschillende onderwerpen en die te verbinden op de bijeenkomst. Hij weet de diepte in te gaan door kritische vragen te stellen maar roept nooit de weerstand op van zijn gasten of publiek.

Regelmatig is Donatello te zien op radio en televisie om commentaar te geven op speeches, debatten en campagnes. Zo is hij vaste gast bij BNR Nieuwsradio en was hij gastcolumnist van De Volkskrant. Als communicatiespecialist geeft hij ook tijdens de Coronacrisis regelmatig analyses bij RTL Nieuws, NPO Radio1, Goedemorgen Nederland en bij Adformatie. Daarnaast is hij ook Italië-kenner en geeft hij in de media commentaar op politieke en maatschappelijke ontwikkelingen in Nederland en Italië.

Showreel

Impressie van Donatello als dagvoorzitter

Kirsten Voest projectmanager evenementen

ADVIES NODIG?

Ik denk graag met je mee zodat jij een dagvoorzitter vindt die past bij jouw wensen.