Bewust beïnvloeden incompany

4.1111111111111 out of 5

9 mensen hebben deze training beoordeeld

 • Duur 1 of 2 dag(en)
 • Bedrag € 2700 ex. Btw
 • Locatie op locatie
 • Deelnemers 12
 • Extra Op basis van offerte
 • Deze training is te boeken met het STAP-budget, geef dit aan op het inschrijfformulier

Effectief in mondelinge communicatie naar klanten en relaties

Willen jullie meer grip krijgen op jullie zakelijke relaties? Zijn jullie op zoek naar manieren om collega’s, klanten of leveranciers beter te sturen? Of zijn jullie gewoon benieuwd naar wat jullie team kan leren over beïnvloedingstechnieken en wat deze voor jullie kunnen betekenen in jullie werk? Dan is onze beïnvloedingstraining echt iets voor jullie.

Leer beïnvloedingstechnieken met je team

Iedereen heeft het weleens; je hebt werk van een collega overgenomen zonder dat je weet waarom je daarmee hebt ingestemd, of je neemt een overhaaste beslissing om op een evenement te exposeren omdat je alleen vandaag nog korting krijgt. Grote kans dat je te maken hebt gehad met iemand die de beïnvloedingsprincipes van Cialdini meester is. Wil jij deze tactiek leren herkennen en beheersen? Je klant of relatie op een positieve manier beïnvloeden en ze in de goede richting sturen?

Goed nieuws: beïnvloeden is een vaardigheid die iedereen kan leren en die dagelijks van pas komt.

Beïnvloeden en overtuigen

Deze training gaat uit van de zeven principes van beïnvloeding ontwikkeld door Robert Cialdini, dé expert op het gebied van beïnvloeden. Zijn methode is gebaseerd op menselijke communicatie en sociaal gedrag. Samen met onze ideeën over overtuigingskracht geven we jouw team stap voor stap handvaten om de beïnvloedingstechnieken in jullie voordeel te gebruiken.

 • Herken beïnvloedtrucs
 • Beïnvloeding ontkrachten en omdraaien
 • Positief beïnvloeden
 • De principes van Cialdini
 • Oefen met praktijksituaties
 • Gratis toegang tot onze oefenavonden

Meer verdieping?

Zoek je een totaalpakket waarin je niet alleen leert om als team doelgerichter te vergaderen, maar ook om beter te onderhandelen en te presenteren? Volg dan de ‘Leergang leiderschapscommunicatie.’ In dit programma volg je als team drie trainingen die helpen om effectief en overtuigend te communiceren. Vaardigheden die je moet bezitten om het beste uit je team te halen.

Bewust beïnvloeden programma en onderdelen

Deze training bestaat normaliter uit twee dagen, maar kan ook in een dag of zelfs een dagdeel worden gegeven. Dit is helemaal afhankelijk van jullie wensen en leerdoelen. We gaan hier graag het gesprek met jullie over aan zodat we een op maat gemaakt lesprogramma kunnen maken waar we casussen uit de dagelijkse praktijk in verwerken. We denken graag met jullie mee over de beste invulling voor jullie team. Hieronder vind je een mogelijk programma:

Dit zijn de 8 stappen die jou bewust maken van beïnvloeding

Dag 1

Introductie: De 3 geheimen van overtuigingskracht

Stap 1: Sociale bewijskracht
Oefening: Iedereen is het hierover eens

Stap 2: Autoriteit
Oefening: Geen ruimte voor discussie

Stap 3: Schaarste
Oefening: Limited edition

Stap 4: Consistentie en commitment
Oefening: De kracht van herhaling

Samenvatting en persoonlijke feedback

Dag 2

Stap 5: Sympathie
Oefening: Maak het persoonlijk

Stap 6: Wederkerigheid
Oefening: Quid pro quo

Stap 7: Eenheid
Oefening: De kracht van samen

Stap 8: De finale- Cialdini op het werk
Finaleoefening: Pas alles toe op je eigen casus

Gratis oefenavonden

Blijven oefenen is de sleutel tot succes. Daarom organiseren wij maandelijks een gratis oefenavond waar jouw team onbeperkt de geleerde technieken kan oefenen. Iedereen die eerder bij ons een cursus heeft gevolgd is welkom om de overtuigkennis op te frissen tijdens deze oefenavonden.

Voor wie is de incompany training Bewust beïnvloeden geschikt?

De principes van Cialdini worden vaak een marketingtool genoemd, maar eigenlijk is het voor veel meer professionals relevant om inzicht te krijgen in deze principes. Denk maar eens aan je eigen gesprekspartners. Dat kunnen klanten zijn, leveranciers, zakenpartners of andere partijen waarmee jullie samenwerken. Heb je soms het idee alles inhoudelijk op orde te hebben, maar toch geen grip te hebben op de situatie? Dan is onze beïnvloedingstraining heel geschikt om aan de slag te gaan met effectieve mondelinge communicatie.

Trucs ontmaskeren en verbeterd relatiemanagement

Voor elke professional die meer inzicht wil krijgen in deze onderlinge relaties, is het belangrijk om te snappen hoe beïnvloeding werkt. Als je weet waarom we ons op een bepaalde manier gedragen, kun je ook vaardigheden trainen om beïnvloedingstechnieken te pareren en om te keren.

Deze training is dan ook geschikt voor elk team dat meer inzicht wil in het spanningsveld tussen de eigen partij en de gesprekspartners. De geleerde vaardigheden gaan jullie helpen de volgende stap in jullie relatiemanagement te maken.

Waarom een incompany beïnvloedingstraining bij ons?

Deze training is speciaal door onze trainers ontwikkeld voor de moderne professional. De training zit dan ook boordevol herkenbare situaties! Zo kom je erachter waarom je moeilijk ‘nee’ kan zeggen en hoe het komt dat we geneigd zijn bepaalde personen eerder te geloven dan anderen.

Praktisch toepasbaar

Na deze stap van herkenning wil je natuurlijk meteen aan de slag. Je gaat dan ook oefenen met casussen uit jouw praktijk. Vanwege de praktische insteek van de training kun je de opgedane inzichten meteen de dag erna toepassen op de werkvloer.

Blijven leren

Jullie zullen zien dat je ineens de principes van Cialdini overal terugziet op de werkvloer. Er na de training nog eens rustig op terugkijken en tips opdoen kan dan met onze speciale videoreeks over Cialdini. En natuurlijk kun je ook nog eens je vaardigheden in praktijk brengen tijdens één van onze oefenavonden.

Meer weten over de trainers, oefenavonden en onze aanpak? Lees hier waarom je een training bij het Nederlands Debat Instituut volgt.

De prijs van de incompany training Bewust beïnvloeden

Ga jij voor de incompany training beïnvloeden bij het Nederlands Debat Instituut? Onze tarieven zijn opgebouwd uit twee delen: voorbereiding (de telefonische intake met de trainer en het op maat gemaakte lesplan) en uitvoer (de training). Bekijk de pakketten hieronder. Wij denken graag met je mee! Wil je een training op maat of een persoonlijke coaching voor jouw team neem dan vooral contact met ons op.

Voorbereiding + uitvoer één dag
€ 500 + 2x € 1.100 = € 2.700
Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden).

Voorbereiding + uitvoer twee dagen
€ 500 + 4x € 1.100 = € 4.900
Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden). Normaal gesproken is een dagdeel € 1.200,- maar met twee dagdelen of meer ontvang je € 100,- korting per dagdeel.

Voorwaarden voorbereiding incompany training

De voorbereiding voor een training is standaard € 500,- ongeacht de duur van de training. Dit bedrag zit verwerkt in de bovenstaande bedragen. Als in ons telefonische gesprek blijkt dat er veel meer of minder voorbereiding nodig is, dan kan dit tarief afwijken. We sturen je graag een op maat gemaakte offerte. Alle prijzen zijn exclusief btw (en exclusief reiskosten bij coaching op locatie).

De locatie van ‘Bewust beïnvloeden’

De training Bewust beïnvloeden verzorgen wij als incompany programma: een training voor groepen van maximaal 12 deelnemers en bij jou op locatie. Ook is het mogelijk de training te laten verzorgen op de mooie trainingslocatie van het debatinstituut in Hilversum. Deze is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (dagkaart €15,70).

Adres

Burgemeester Gülcherlaan 13
1217 NX in Hilversum

De data van ‘Bewust beïnvloeden’

Deze training kan op elk moment (op basis van beschikbaarheid) en op elke locatie in Nederland worden gegeven. We adviseren groepen van minimaal 4- en maximaal 12 personen. Voor grotere groepen kun je ervoor kiezen om twee trainers in te zetten of de training te transformeren naar een workshop.

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Jesper Rijpma

Dirk

Dirk van Dorsselaer

Anna

Anna Heijker

Sytse

Sytse Wilman

Marie

Marie Maessen

Roderik

Roderik van Grieken

Tim

Timothy Vermeer

Nick

Nick Schoemaker

Donatello

Donatello Piras

Projectmanager incompany trainingen

ADVIES NODIG?

Wij denken graag met je mee zodat jij een training vindt die past bij jouw wensen.

Het Nederlands Debat Instituut
[email protected]
035-6252050

gratis 5 tips ontvangen?

Wil je werken aan je overtuigingskracht? Meld je gratis aan voor de 5 tips en ontdek hoe je krachtiger kunt spreken, vergaderen en leidinggeven.

X